News

‘Alle lof voor de manier van digitaal lesgeven’

31 maart 2020

De lesdagen en trainingen gaan gewoon door! Zo werd afgelopen donderdag de lesdag ‘Elektrische veiligheid’ uit de MVK opleiding digitaal verzorgd. Deze nieuwe manier van lesgeven vraagt van zowel de docent als de deelnemers enige aanpassingen en flexibiliteit. Desondanks werd het zeer positief ontvangen.

Was een leuke dag, sommige momenten gaat de stof er wat langzaam doorheen maar dat is in de klas ook. Voor jullie als Kader alle lof voor de manier van lesgeven en de manier zoals jullie als Kader hiermee omgaan. Ik mis alleen de lunch haha, aan de andere kant kan ik in de ochtend wat langer blijven liggen en is de reistijd 0.

- William Smulders

Voorop staat de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, opdrachtgevers en medewerkers. Daarom geven wij gehoor aan het advies van de autoriteiten om maatregelen te treffen rondom het coronavirus en fysiek contact te beperken. Al onze deelnemers zijn per mail geïnformeerd over het doorgaan van de lessen en de online invulling. Uiteraard kunt u zich gewoon blijven aanmelden voor al onze opleidingen.

DEEL DIT

laptop

Nieuwsbrief ontvangen?    Ik ontvang graag de nieuwsbrief EPAIk ontvang graag de nieuwsbrief Veiligheidskunde
    Ik ben het eens met het privacy statement van Kader Opleidingen.