Wil je aan de slag als Energieprestatie adviseur? Dan is dit het juiste moment! De veranderingen in de energiemarkt bieden mooie kansen. Kies voor één van de EP (voorheen EPA) opleidingen van Kader.

Het energielabel is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en is verplicht bij wisseling van eigenaar of bewoner van een woning of woongebouw.

Doelgroep

Deelnemers voor de EP- opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als EP-adviseur.

BRL 9500

Een energielabel kan alleen worden afgegeven door energieprestatieadviseurs werkzaam bij een organisatie met een NL-EPBD-certificaat. Ben je gediplomeerd adviseur dan kun je ook onder het certificaat werken van een Koepelorganisatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je bedrijf te certificeren. Op deze pagina van InstallQ lees je hierover meer en vind je ook de Certificerende Instanties. Bij Kader Group kunnen we je van dienst zijn bij dit certificatieproces.