EP & Energie opleidingen

Energie opleidingen

Wilt u als Energieprestatieadviseur aan de slag met de energieprestatie van woningen en woongebouwen?
.
Wilt u als Energieprestatieadviseur aan de slag met de energieprestatie van woningen en utiliteitsgebouwen?
.

Ga aan de slag met alle belangrijke aspecten van energiebesparing en verduurzaming en werk aan een efficiënte en duurzame energiehuishouding.

Of u nu de Energieprestatie van woningen of gebouwen wilt bepalen of maatwerk advies wilt geven, financieel adviseur bent die ook wil adviseren over energiebesparing, of vanuit een andere behoefte meer kennis wilt over energiebesparing, Kader helpt u er graag bij!

Ook voorbereiden op de nieuwe opnamemethodiek doet u bij Kader. Lees hier alles over de nieuwe bepalingsmethode op basis van de NTA 8800. Bekijk hieronder ons uitgebreide opleidingsaanbod.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Kader biedt verschillende EPA & Energie opleidingen voor het verstrekken van de Energie-Index, het Energielabel en/of het geven van EPA maatwerkadvies energiebesparing. Met een opleiding EPA adviseur bent u voorbereid op de praktijk en het Cito EPA examen. U kunt zelfstandig de Energie-Index woningen of het Energielabel utiliteitsbouw verstrekken.

Doelgroep

Deelnemers voor de EPA & Energie opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn tevens geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als EPA adviseur.

BRL 9500

Naast het behalen van het ‘bewijs van vakbekwaamheid’ (diploma) tot EP adviseur mag uw organisatie het Energielabel bij woning/woongebouw en utiliteitsbouw alleen toekennen als uw organisatie ook gecertificeerd is volgens BRL 9500 of aangesloten is bij een BRL 9500 gecertificeerde partij. Kader kan u ondersteunen bij de BRL 9500 certificering. Wilt u meer informatie omtrent de begeleiding voor de BRL9500 certificering neemt u contact met het verkoopteam van certificering 030-2436464 of stuur een e-mail naar verkoop@kader.nl.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijvingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact