EP & Energie opleidingen

Energie opleidingen

Wilt u als Energieprestatieadviseur aan de slag met de energieprestatie van woningen en woongebouwen?
.
Wilt u als Energieprestatieadviseur aan de slag met de energieprestatie van woningen en utiliteitsgebouwen?
.

Ga aan de slag met alle belangrijke aspecten van energiebesparing en verduurzaming en werk aan een efficiënte en duurzame energiehuishouding.

Of u nu de energieprestatie van woningen of utiliteitsgebouwen wilt bepalen of maatwerk advies wilt geven of de hoofdlijnen van de nieuwe energieprestatiemethodiek wilt weten of financieel adviseur of bedrijfsmakelaar bent en de invloed van gebouwkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen, Kader helpt u graag op weg! Wilt u voldoen aan het verplichte energielabel C per 1 januari 2023 of daarop gaan handhaven? Ook daarvoor ben u bij Kader aan het goede adres.  Gaat u als energiecoach aan de slag of heeft u vragen over de energetische situatie van uw gebouw en bijbehorende energiebesparende maatregelen? Het opleidingenpakket van Kader helpt u verder.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Doelgroep

Deelnemers voor opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, banken, makelaarskantoren, financieel adviesbureaus, woningcorporaties, landelijke en lokale overheden etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als adviseur. De EP-opleidingen werden voorheen EPA opleidingen genoemd.

BRL 9500

Een energielabel kan alleen worden afgegeven door energieprestatieadviseurs werkzaam bij een organisatie met een NL-EPBD-certificaat, op basis van de BRL9500-U en/of BRL9500-W. Bent u gediplomeerd adviseur dan kunt u als licentiehouder BRL9500 onder het certificaat werken van een Koepelorganisatie met een NL-EPBD-certificaat zoals

www.duurzaamenergieloket.nlwww.buildinglabel.com of www.immocert.nl. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw bedrijf te certificeren. Op deze pagina van InstallQ leest u hierover meer en vindt u ook de Certificerende Instanties. Bij Kader, bureau voor Kwaliteitszorg kunnen we u van dienst zijn bij dit certificatieproces.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijvingen kan Kader de opleidingen ook incompany verzorgen. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact