Energie opleidingen

Energie opleidingen

Een praktische introductie op energiebeheer en energiemanagement en het continu verbeteren van de energie-efficiëntie van uw gebouwen met als doel verduurzaming?.
Handvatten om in zeven praktische stappen naar een energielabel C (of beter) te gaan. Per 1 januari 2023 is voor alle kantoorpanden minimaal energielabel C verplicht.
Alle ins en outs over energiebesparingsoplossingen, de invloed van bewonersgedrag en hoe u dit gedrag kunt beïnvloeden.
 Kennis van energiebesparing en verduurzaming wordt steeds belangrijker voor de Financieel Adviseur.
.

Of u nu financieel adviseur of bedrijfsmakelaar bent en de invloed van gebouwkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen of wilt voldoen aan het verplichte energielabel C per 1 januari 2023 of daarop gaan handhaven, Kader helpt u graag op weg! Gaat u als energiecoach aan de slag of heeft u vragen over de energetische situatie van uw gebouw en bijbehorende energiebesparende maatregelen? Het opleidingenpakket van Kader helpt u verder.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Doelgroep

Deelnemers voor opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, banken, makelaarskantoren, financieel adviesbureaus, woningcorporaties, landelijke en lokale overheden etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als adviseur.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijvingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact