Opleidingen

EP Examentraining

Lesdagen en trainingen worden online voortgezet!
1 lesdag

De nieuwe bepalingsmethode voor energieprestatie van gebouwen, de NTA 8800, is complexer geworden.

De beste manier om de materie onder de knie te krijgen is door te oefenen. Wilt u naast het volgen van een energieprestatieopleiding extra oefening? De examentraining biedt uitkomst. We nemen u tijdens deze dag nog eens mee in onze casussen voor de bestaande bouw en behandelen deze van A tot Z. Zo voelt u zich comfortabel bij de start van uw examen.

Praktische informatie

De investering voor de ééndaagse examentraining bedraagt 450,- euro excl. btw. Heeft u een EP opleiding (nieuwe methodiek) bij Kader gevolgd, dan bedraagt de investering 395,- euro excl. btw.

Examentraining Woningen en Examentraining Utiliteitsgebouwen

We bieden zowel een Examentraining Woningen als een Examentraining Utiliteitsgebouwen. Waarom een verschil tussen examentraining Woningen en Utiliteitsgebouwen? Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Voor utiliteitsgebouwen telt ook het primair energiegebruik voor verlichting en bevochtiging mee. Installaties van Utiliteitsgebouwen zijn complexer Voor woongebouwen bestaat een uitzonderingsmogelijkheid om af te wijken van de voorgeschreven minimumwaarde hernieuwbare energie. We worden geconfronteerd met steeds warmere zomers. Er is een indicator voor verlaging van het risico op oververhitting genaamd: TOjuli (TOjuli) speciaal voor nieuwbouwwoningen.

De examentraining is gericht op bestaande bouw. Alle casuïstiek die wordt gebruikt komt uit de opleidingen Basismethode van Kader. Wilt u uitleg en veel oefenen met verschillende casuïstiek van de Detailmethode? Dan adviseren wij u om de opleiding EP-W/D of de opleiding EP-U/D van Kader te volgen. Dit betreffen opleidingen van 1,5 lesdag.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact