EP-W opleidingen

EP-W opleidingen – Energieprestatie Woningen

Alle benodigde kennis om woningen en woongebouwen op te nemen volgens de basisopnamemethodiek.
.
De detailmethode is verplicht bij de omgevingsvergunningaanvraag voor nieuwbouw en het bepalen van het definitieve energielabel na oplevering.
Bent u vakbekwaam EPA-W adviseur? Leer alles over de nieuwe opnamemethodiek. U wordt goed voorbereid op het landelijk aanvullend examen EP-W/B!
Verkrijg voldoende bouwkundige voorkennis om deel te nemen aan de opleidingen tot EP-adviseur.
.
Verkrijg voldoende installatietechnische voorkennis om deel te nemen aan de opleidingen tot EP-adviseur.
.

Of u nu de energieprestatie van woningen of gebouwen wilt bepalen of de hoofdlijnen van de nieuwe energieprestatiemethodiek wilt weten, financieel adviseur of makelaar bent en de invloed van woningkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen of vanuit een andere behoefte meer kennis wilt over de energieprestatie van woningen en woongebouwen, Kader helpt u graag op weg!

Bekijk hier ons uitgebreide opleidingsaanbod of download de brochure Energieprestatie Woningen

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Kader biedt verschillende EP-opleidingen voor het verstrekken van het energielabel. Met een opleiding tot EP-adviseur bent u voorbereid op de praktijk en het examen. Het energielabel is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en is verplicht bij wisseling van eigenaar of bewoner van een woning of woongebouw.

Doelgroep

Deelnemers voor de EP- opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als EP-adviseur.

BRL 9500

Een energielabel kan alleen worden afgegeven door energieprestatieadviseurs werkzaam bij een organisatie met een NL-EPBD-certificaat, op basis van de BRL9500-U en/of BRL9500-W. Bent u gediplomeerd adviseur dan kunt u als licentiehouder BRL9500 onder het certificaat werken van een Koepelorganisatie met een NL-EPBD-certificaat zoals

www.duurzaamenergieloket.nlwww.buildinglabel.com of www.immocert.nl. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw bedrijf te certificeren. Op deze pagina van InstallQ leest u hierover meer en vindt u ook de Certificerende Instanties. Bij Kader, bureau voor Kwaliteitszorg kunnen we u van dienst zijn bij dit certificatieproces.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijvingen kan Kader de opleidingen ook incompany verzorgen. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact