Opleidingen

Vooropleiding Bouwkunde voor EP-adviseurs

1 lesdag
395,- euro excl. btw
Na het volgen van onze vooropleiding Bouwkunde beschikt u over voldoende bouwkundige voorkennis om deel te nemen aan de opleidingen tot EP-adviseur

Als Energieprestatieadviseur neemt u diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Daarbij is het van belang dat u bouwkundige kennis heeft.

Beschikt u niet over deze kennis? Dan is de vooropleiding Bouwkunde geschikt voor u!

Resultaat vooropleiding Bouwkunde

Na de vooropleiding Bouwkunde heeft u uw bouwkundige kennis verder verbreed, zodat u goed voorbereid kunt starten aan de opleiding tot EP-adviseur. Tijdens de opleiding wordt er direct een relatie gelegd met de opnameprotocollen. Meer informatie over de onderwerpen die aan bod komen, vindt u in onze brochure.

Is de vooropleiding Bouwkunde de juiste keuze voor u?

Deze opleiding is geschikt voor deelnemers die een opleiding tot EP-adviseur willen volgen, maar niet beschikken over voldoende bouwkundige voorkennis. Uiteraard is de opleiding ook geschikt om uw installatietechnische kennis op te frissen, alvorens u start aan de opleidingen tot EP-adviseur.

Let op: Mist u naast bouwkundige– ook installatietechnische kennis? Of beschikt u wel over bouwkundige kennis, maar mist u de installatietechnische kennis? Dan adviseren wij u om (ook) de vooropleiding Installatietechniek te volgen.

Waarom kiest u voor Kader?

  • De opleiding is door ons zorgvuldig ontwikkeld met inzet van vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten die actief werkzaam zijn als adviseur. Door deze specifieke praktijkervaring krijgt u een betere toegang tot de kennis van onze docenten en een duidelijke meerwaarde tijdens de lessen

Wilt u uitgebreide informatie?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over deze opleiding. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor u klaar en komen wij graag met u in contact.

Alle wijzigingen NTA 8800 en Methode 2020 voor u op een rij

U kunt meer lezen op onze pagina voor de NTA 8800, Methode 2020 en alle wijzigingen die voor u als (aankomend) adviseur belangrijk zijn. Ook kunt u daar de factsheet downloaden waarin we alles nog eens duidelijk voor u op een rijtje hebben gezet.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team energie