Opleidingen

Vooropleiding Bouwkunde voor EP-adviseurs

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 lesdag
395,- euro excl. btw
Na het volgen van onze vooropleiding Bouwkunde heeft u uw bestaande bouwkundige kennis geactualiseerd

Als energieprestatie adviseur neemt u diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Daarbij is het van belang dat u bouwkundige kennis heeft.

Beschikt u niet over deze kennis? Dan is de vooropleiding Bouwkunde geschikt voor u!

Resultaat vooropleiding Bouwkunde

Na de vooropleiding Bouwkunde heeft u uw bouwkundige kennis verder verbreed, zodat u goed voorbereid kunt starten aan de opleiding tot EP-W/B adviseur. Tijdens de opleiding wordt er direct een relatie gelegd met de opnameprotocollen. Meer informatie over de onderwerpen die aan bod komen, vindt u in onze brochure.

Voor de opleiding EP-W/B adviseren wij een technische achtergrond op MBO niveau. Voor de opleiding EP-U/B adviseren wij een technische achtergrond op HBO niveau.

Is de vooropleiding Bouwkunde geschikt voor mij?

Deze opleiding is geschikt voor deelnemers die een opleiding tot EP-adviseur willen volgen, maar niet beschikken over voldoende bouwkundige voorkennis. Uiteraard is de opleiding ook geschikt om uw bouwkundige kennis op te frissen, alvorens u start aan de opleidingen tot EP-adviseur.

Let op: Mist u naast bouwkundige– ook installatietechnische kennis? Kies dan (ook) voor de vooropleiding Installatietechniek.

Waarom kiest u voor Kader?

  • De opleiding is door ons zorgvuldig ontwikkeld met inzet van vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen.
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten die actief werkzaam zijn als adviseur. Door deze specifieke praktijkervaring krijgt u een betere toegang tot de kennis van onze docenten en een duidelijke meerwaarde tijdens de lessen.
  • Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.
  • Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.
  • Leverancier van de lesstof aan ISSO, leverbaar via de ISSO Open.

Wilt u uitgebreide informatie?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over deze opleiding. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor u klaar en komen wij graag met u in contact.

 

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact