EPA opleidingen

EPA opleidingen

EPA staat voor Energieprestatie adviseur. EPA is eigenlijk een verouderde term. Op 1 januari 2021 is de nieuwe bepalingsmethode voor de energieprestatie van kracht gegaan, op basis van de NTA 8800. Waar voorheen de afkorting EPA werd gebruikt om de Energieprestatie adviseur – en de bijbehorende opleidingen – aan te duiden, wordt tegenwoordig de term EP adviseur gebruikt.

Aan de slag als EPA Adviseur Woningen?

Wilt u aan de slag als EPA adviseur in de woningmarkt? Dan zijn de EPA opleidingen interessant voor u! Of u nu de energieprestatie van woningen of gebouwen wilt bepalen of de hoofdlijnen van de nieuwe energieprestatiemethodiek wilt weten, financieel adviseur of makelaar bent en de invloed van woningkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen of vanuit een andere behoefte meer kennis wilt over de energieprestatie van woningen en woongebouwen, Kader helpt u graag op weg!

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod EPA opleidingen (woningen) of download de brochure Energieprestatie Woningen

 

Aan de slag als EPA Adviseur Utiliteitsgebouwen?

Of u nu de energieprestatie van utiliteitsgebouwen wilt bepalen of de hoofdlijnen van de nieuwe energieprestatiemethodiek wilt weten, financieel adviseur of bedrijfsmakelaar bent en de invloed van gebouwkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen, Kader helpt u graag op weg! Ook als u wilt voldoen aan het verplichte energielabel C per 1 janauari 2023 of daarop wilt gaan handhaven of vanuit een andere behoefte meer kennis wilt over de energieprestatie van utiliteitsgebouwen, heeft Kader de passende EPA opleiding voor u.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod EPA opleidingen (utiliteitsgebouwen) of download de brochure Energieprestatie Utiliteitsgebouwen.

 

Vraag naar EPA Adviseurs stijgt

De vraag naar vakbekwame energieprestatie adviseurs stijgt! Naast de groeiende behoefte aan een groen label, heeft ook het opheffen van het VEL (vereenvoudigd energielabel) voor een toename in het aantal aanvragen voor energielabels gezorgd.