Opleidingen

Opleiding Energiecoach / Energiebesparing woningen

3 lesdagen (2 voor EPA adviseurs)
€ 975,- excl. btw. (€ 650,-excl. btw voor EPA adviseurs)
Ervaren docenten, praktijkgericht, breed aanbod opleidingen EPA en energiebesparing

Volg de 3-daagse opleiding energiecoach / energiebesparing woningen voor het geven van een praktisch energiebesparingsadvies. De opleiding energiebesparing is een waardevolle aanvulling voor startende Energieprestatie adviseurs en richt zich met name op de bestaande bouw.

Onderwerpen opleiding energiecoach / energiebesparing woningen

  • Achtergrond/inleiding
  • Beleidsinstrumenten en wetgeving
  • Energiebesparingstechnieken
  • Meten van energieverbruik
  • Beïnvloeding van bewustzijn en gedrag
  • Communicatievaardigheden

Resultaten opleiding energiecoach / energiebesparing woningen

Na het volgen van deze opleiding weet u alle ins en outs over energiebesparingsoplossingen, de invloed van bewonersgedrag en hoe u dit gedrag kunt beïnvloeden. U kunt gericht adviseren hoe bewoners een lagere energierekening kunnen krijgen. U kunt bijvoorbeeld aan de slag als energiecoach, energieambassadeur of bij een energieloket.

Ervaringen cursisten energiecoach / energiebesparing woningen

‘Ruime informatie voorziening die tevens goed bruikbaar is. Veel gelegenheid voor discussies. Prima!’, aldus de heer J. Toren, Nuplex Resins BV.

‘Zeer complete opleiding. Van techniek tot gebruiker en energieleveranciers. Wij hebben genoeg input om enthousiast aan de slag te gaan’, mevrouw S. Woldman, Accolade.

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team energie