Opleidingen

Opleiding EPA adviseur Energielabel Utiliteitsbouw (EPA-U)

3 lesdagen
€ 975,- excl. btw en examen (zie brochure voor uitgebreide informatie)
Bouwkundige- en of installatietechnische kennis op minimaal mbo+-niveau

Volg de 3-daagse opleiding EPA adviseur Energielabel utiliteitsbouw (EPA-U) voor het verstrekken van het Energielabel utiliteitsbouw. Deze cursus Energielabel utiliteitsbouw bereidt u voor op het Cito EPA-U examen, waarna u zelfstandig het Energielabel utiliteitsbouw kunt verstrekken. De gemiddelde beoordeling is 8+ en de vervolgcursus EPA adviseur utiliteitsbouw (EPA-U) is continu up-to-date aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat opleiding EPA-U adviseur 

Wilt u na het doorlopen van de 3-daagse EPA-U opleiding nog meer voorbereiding treffen op Cito EPA-U examen, dan kunt u deelnemen aan een 1-daagse EPA-U examentraining. Na het doorlopen van de opleiding EPA adviseur utiliteitsbouw bent u voorbereid op het landelijk EPA U examen. U bent in staat zelfstandig het Energielabel utiliteitsbouw op te stellen.

Ervaringen EPA-U deelnemers

“Ik ben erg tevreden over de praktische en doelgerichte aanpak van Kader. De opgedane kennis is een goede voorbereiding op het EPA U examen en komt mij goed van pas in de dagelijkse praktijk. Als je mij dus vraagt nog eens een opleiding bij Kader te volgen, dan zeg ik volmondig ja!’ Richard Spaander, freelance projectcoördinator Energie Nodus.

“Leuke en leerzame opleiding epa-u adviseur met voldoende interactie” Gerard Koster, Woonkracht10.

“Positief, praktijkgericht” M. Vanderdlinden, Compaan.

“Zeer verhelderend en praktisch qua inhoud en een zeer deskundige docent”, de heer E. Boldewijn.  

“De cursus is leerzaam en uitdagend. Er is ruimte voor discussie en eigen inbreng van kandidaten”, aldus de heer N. van Looveren, Adviesbureau N. van Looveren.

“Een snelle, kundige en inspirerende opleiding”, aldus de heer D.H. Stok, Unica Groep B.V.

“Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren. Een goede basis voor het examen, maar ook naar de toekomst (maatwerkadvies)”, de heer B. Huiskamp, Geas Energiewacht.

“Zeer leerzame opleiding. Er wordt in een paar dagen goed duidelijk gemaakt waar je op moet letten”, de heer J. van Asperen, Maasdelta.

“Zeer prettige opleiding, met een deskundige docent”, aldus de heer J. Bussink, USHI Kenniscentrum.

 

BRL 9500 en het Energielabel

Naast het behalen van het ‘bewijs van vakbekwaamheid’ (diploma) tot EPA adviseur utiliteitsbouw mag uw organisatie het Energielabel utiliteitsbouw alleen toekennen als uw organisatie ook gecertificeerd is volgens BRL 9500 of aangesloten is bij een BRL 9500 gecertificeerde partij. Kader ondersteunt u bij BRL 9500 certificering of kan u in contact brengen met een BRL 9500 gecertificeerd bedrijf.

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Direct contact

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure.

* verplichte velden

Geslacht*
heermevrouw

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aanmelden nieuwsbrief* janee

Powered by WordPress Popup