Opleidingen

Cursus EPA adviseur woningen (EPA-W)

Update: Per 1 juni vinden onze opleidingen weer fysiek plaats!
3 lesdagen
€ 975,- excl. btw en examen (zie brochure voor uitgebreide informatie)
altijd up-to-date, jarenlange ervaring en voldoende tijd voor vragen

Volg de 3-daagse cursus EPA adviseur (EPA-W) van Kader voor het verstrekken van de Energie-Index of het Energielabel woningen. Deze cursus EPA adviseur bereidt u voor op het Cito EPA examen, waarna u zelfstandig de Energie-Index woningen kunt verstrekken. Cursisten beoordelen deze cursus gemiddeld met een 8+ en de cursus EPA adviseur woningen (EPA-W) is continu up-to-date aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat cursus EPA adviseur woningen

Na het volgen van de cursus EPA adviseur woningen bent u voorbereid op het landelijk EPA-W examen. Als EPA adviseur bent u in staat zelfstandig de Energie-Index op te stellen. Ook bent u voorbereid om opgenomen te worden als erkend deskundige voor het vereenvoudigd Energielabel woningen.

Indien u naast de EPA-W opleiding nog extra voorbereiding wenst of indien u bijvoorbeeld nog een onderdeel moet herkansen, dan is de 1-daagse EPA-W examentraining erg geschikt.

Waarom Kader?

  • Toegang tot MijnKader (online omgeving) voor informatie en materiaal
  • Altijd up-to-date
  • Jarenlange ervaring met EPA opleidingen
  • Voldoende tijd voor vragen
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten

Ervaringen EPA-W deelnemers

‘Ik kan terugkijken op een plezierige en succesvolle periode bij Kader! Ik heb de EPA-W opleiding, EPA maatwerkadvies en EPA-U bij Kader gevolgd. Ik heb de EPA opleidingen succesvol afgesloten en ik heb alle Cito toetsen in één keer gehaald’, Kees Reijnders, eigenaar la Vie Economique.

‘Een prettige cursus EPA-W adviseur, die gegeven wordt door een kundige en tevens humorvolle docent. De behandeling van de lesstof was op een goed tempo en er was voldoende ruimte voor eigen input en discussie’, aldus de heer H. Korteweg, Rutges B.V.

‘Prima cursus met een deskundige instructeur en goed verzorgde cursuslocatie. Ik verwacht goed voorbereid het Cito-examen EPA-W in te gaan!’, aldus de heer P. Pouwels, Green4Energy.

‘Prettige cursus EPA adviseur, waarbij theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten’, aldus de heer K. Kok, Coen Hagedoorn Bouwgroep.

Meer referenties Cursus EPA adviseur woningen

BRL 9500 eisen

Naast het behalen van het ‘bewijs van vakbekwaamheid’ (diploma) tot EPA adviseur woningen mag uw organisatie de Energie-Index alleen toekennen als uw organisatie ook gecertificeerd is volgens BRL 9500 of aangesloten is bij een BRL 9500 gecertificeerde partij. Kader ondersteunt u bij BRL 9500 certificering of kan u in contact brengen met een BRL 9500 gecertificeerd bedrijf.

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Direct contact

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure.

* verplichte velden

Geslacht*
heermevrouw

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aanmelden nieuwsbrief* janee

Powered by WordPress Popup