Opleidingen

EPA-U examen training

1 lesdag
€ 325,- excl. btw
Extra voorbereiding op de Cito EPA-U toetsen

Indien u na het volgen van de 3-daagse EPA-U opleiding, nog extra voorbereiding op het examen wenst, dan kunt u deelnemen aan deze 1-daagse EPA-U examen training. Het is ook erg geschikt om deze EPA-U examen training te volgen indien u bijvoorbeeld 1 van de EPA-U toetsen moet herkansen.

Graag attenderen wij u erop dat er in het 2019-2020 veel staat te veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Lees hiervoor het artikel over “NTA8800 – veel blijft gelijk maar alles wordt anders” en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Met de EPA-U examen training bieden wij begeleiding bij de onderdelen die u als lastig ervaart. De dag wordt aan het begin ingevuld alsof het een echt Cito EPA-U examen is, waarna het uitvoerig wordt doorgenomen en besproken. Tijdens de dag wordt er doorgaans voorbereiding getroffen op alle EPA-U toetsen. Dus zowel een meerkeuze theorietoets, oefening voor het indelen in energiesectoren, de casustoets als oefening met de software.

Wilt u nog wat extra voorbereiding op het Cito EPA-U examen? Volg dan deze 1-daagse EPA-U examen training.

In overleg is het mogelijk om de dag in te richten op 1 of enkele specifieke toetsen, gezien er redelijk individueel gewerkt wordt en persoonlijke begeleiding is.

Ervaringen deelnemers EPA-U examen training

Arend Koedijk, van Koedijk bouwbegeleiding geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en noemt de training ‘Zeer opfrissend’.

Balke van WOZ XL geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en geeft als opmerking ‘Prima les, zeer leerzaam. Dank!’.

Anoniem geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en noemt de training ‘Zeer goed en inhoudelijk. Docent brengt het ook heel duidelijk en goed over’.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team EPA en Energie