Opleidingen

EPA-U examen training

1 lesdag
€ 325,- excl. btw
Extra voorbereiding op de Cito EPA-U toetsen

Indien u na het volgen van de 3-daagse EPA-U opleiding, nog extra voorbereiding op het examen wenst, dan kunt u deelnemen aan deze 1-daagse EPA-U examen training. Het is ook erg geschikt om deze EPA-U examen training te volgen indien u bijvoorbeeld 1 van de EPA-U toetsen moet herkansen.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Met de EPA-U examen training bieden wij begeleiding bij de onderdelen die u als lastig ervaart. De dag wordt aan het begin ingevuld alsof het een echt Cito EPA-U examen is, waarna het uitvoerig wordt doorgenomen en besproken. Tijdens de dag wordt er doorgaans voorbereiding getroffen op alle EPA-U toetsen. Dus zowel een meerkeuze theorietoets, oefening voor het indelen in energiesectoren, de casustoets als oefening met de software.

Wilt u nog wat extra voorbereiding op het Cito EPA-U examen? Volg dan deze 1-daagse EPA-U examen training.

In overleg is het mogelijk om de dag in te richten op 1 of enkele specifieke toetsen, gezien er redelijk individueel gewerkt wordt en persoonlijke begeleiding is.

Ervaringen deelnemers EPA-U examen training

Arend Koedijk, van Koedijk bouwbegeleiding geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en noemt de training ‘Zeer opfrissend’.

Balke van WOZ XL geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en geeft als opmerking ‘Prima les, zeer leerzaam. Dank!’.

Anoniem geeft aan deze EPA-U examen training aan te bevelen en noemt de training ‘Zeer goed en inhoudelijk. Docent brengt het ook heel duidelijk en goed over’.

Direct contact