Opleidingen

EPA-W examen training

1 lesdag
€ 325,-
Jarenlange ervaring, zeer ervaren en praktijkgerichte docenten en voldoende tijd voor vragen

Indien u naast de 3-daagse EPA-W opleiding nog extra voorbereiding wenst of indien u bijvoorbeeld nog een onderdeel moet herkansen, dan is deze 1-daagse training voor het EPA-W examen  erg geschikt. Tijdens deze dag zullen er twee casussen worden behandeld. De dag wordt ingevuld alsof het een echt Cito examen is. De uitwerking en invoering in de software zal uitvoerig besproken worden. Hiermee bent u extra goed voorbereid op de casus (toets 2) en het softwaregedeelte (toets 3). U krijgt daarnaast nog 2 meerkeuzetoetsen waarmee u zich extra goed kunt voorbereiden op toets 1. In overleg is het eventueel ook mogelijk om u tijdens de dag op een van de examenonderdelen te richten.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Ervaringen deelnemers EPA-W examen training

‘Verhelderend en zeker aan te raden in aanloop naar het EPA-W examen’, mevrouw L. Besteman, Woonstad Rotterdam.

‘De EPA-W examentraining is een leerzame aanvulling op de EPA-W opleiding’, aldus de heer M. Vruggink, UWOON.

‘De EPA-W examen training heeft een duidelijke opbouw met genoeg oefenstof. Veel interactie met de cursisten’, de heer E. Lange, Woningcorporatie Portaal.

‘Mooie opleiding met veel ruimte voor discussie’, de heer S. Hermens, ACW Samenwerking.

‘De EPA-W examen training is duidelijk en verhelderend’, aldus de heer Kip, HTW Installatietechniek.

‘De examentraining is prima om zo met een groepje te stoeien met de stof vlak voor het examen’, de heer G. Correia, Hoom.

‘Leerzaam en duidelijk’, aldus de heer Kooijmans, Brabant Wonen.

‘Duidelijke uitleg en handige tips’, mevrouw A.L.J. Ultee, U Vastgoed bv.

 

Direct contact