Opleidingen

EPN-U (nieuwbouw)

4 modules van 1 tot 3 dagen
Vanaf € 395,- excl. btw en examen (zie brochure voor uitgebreide informatie)
Breed aanbod aan EPA/energiebesparing opleidingen, ervaren docenten en jarenlange ervaring

Volg de cursus Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw (EPN-U) voor het verstrekken van het Energielabel voor nieuwbouw of sterk gerenoveerde utiliteitsbouw. Kader verzorgt in samenwerking met Meijer Energie- en Milieumanagement BV en FedEC een cursus EPA adviseur Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw (EPN-U) ter voorbereiding op het landelijk EPA examen.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat cursus Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw

Na het volgen van cursus Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw bent u voorbereid op het EPA-U Nieuwbouw examen. U bent in staat zelfstandig het Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw op te stellen, dat per 1 juli 2014 verplicht is voor alle nieuwbouw utiliteitsgebouwen.

Praktische informatie EPN-U cursus

De cursus Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw (EPN-U) bestaat uit vier modules. U kunt de opleiding modulair volgen en zelf beoordelen wat past bij uw achtergrondkennis

Module 1 EPA methodiek 1-daagse module
Geschikt voor oa. EPC berekenaars. Indien u aantoonbaar in het bezit bent van ‘het bewijs van vakbekwaamheid’ EPA-U dan kunt u module 1 overslaan. Investering: € 395,- (excl. btw)
Module 2 EPN-U label 3-daagse module
Gericht op de BRL 9500 (06) en het opnameprotocol. Investering: € 1.195,- (excl. btw)
Module 3 NEN 7120 3-daagse module. Investering: € 1.195,- (excl. btw)
Module 4 NEN 1068,
NEN 8088,
NVN 7125
2-daagse module. Investering: € 795,- (excl. btw)

BRL 9500 eisen

Naast het behalen van het ‘bewijs van vakbekwaamheid’ (diploma) tot EPA adviseur nieuwbouw utiliteitsbouw mag uw organisatie het Energielabel nieuwbouw utiliteitsbouw alleen toekennen als uw organisatie ook gecertificeerd is volgens BRL 9500. Kader ondersteunt bij BRL 9500 certificering.

Direct contact

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure.

* verplichte velden

Geslacht*
heermevrouw

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aanmelden nieuwsbrief* janee

Powered by WordPress Popup