Opleidingen

Opleiding EPA-U maatwerkadvies

2 lesdagen
€ 650,- excl. btw (zie brochure voor uitgebreide informatie)
Waardevolle aanvulling op de EPA-U

Volg de 2-daagse vervolgcursus EPA maatwerkadvies utiliteitsbouw om, naast het verstrekken van de Energielabel, ook aanvullend maatwerkadvies utiliteitsbouw te geven. Het EPA-U maatwerkadvies geeft inzicht in de bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. Een zeer waardevolle aanvulling voor de EPA-U adviseur die zich wil kunnen richten op de bestaande bouw.

Graag attenderen wij u erop dat er in het 2019-2020 veel staat te veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Lees hiervoor het artikel over “NTA8800 – veel blijft gelijk maar alles wordt anders” en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat vervolgcursus EPA-U maatwerkadvies

Na het volgen van de vervolgcursus EPA maatwerkadviseur utiliteitsbouw bent u in staat te adviseren over de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen en kunt u de software daaromtrent toepassen.

Waarom Kader?

  • Altijd up-to-date
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten
  • Voldoende tijd voor vragen
  • Jarenlange ervaring

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team EPA en Energie