Opleidingen

Opleiding EPA-U maatwerkadvies

2 lesdagen
€ 650,- excl. btw (zie brochure voor uitgebreide informatie)
Waardevolle aanvulling op de EPA-U

Volg de 2-daagse vervolgcursus EPA maatwerkadvies utiliteitsbouw om, naast het verstrekken van de Energielabel, ook aanvullend maatwerkadvies utiliteitsbouw te geven. Het EPA-U maatwerkadvies geeft inzicht in de bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. Een zeer waardevolle aanvulling voor de EPA-U adviseur die zich wil kunnen richten op de bestaande bouw.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat vervolgcursus EPA-U maatwerkadvies

Na het volgen van de vervolgcursus EPA maatwerkadviseur utiliteitsbouw bent u in staat te adviseren over de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen en kunt u de software daaromtrent toepassen.

Waarom Kader?

  • Altijd up-to-date
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten
  • Voldoende tijd voor vragen
  • Jarenlange ervaring

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Direct contact