Opleidingen

Vervolgcursus EPA-W maatwerkadvies

2 lesdagen
€ 650,- excl. btw (zie brochure voor uitgebreide informatie)
Jarenlange ervaring, zeer ervaren en praktijkgerichte docenten en voldoende tijd voor vragen

Volg de 2-daagse vervolgcursus EPA maatwerkadvies energiebesparing woningen (EPA-W maatwerkadvies) om naast het verstrekken van de Energie-Index en het Energielabel ook aanvullend EPA maatwerkadvies woningen te geven. Cursisten beoordelen de vervolgcursus EPA maatwerkadvies woningen gemiddeld met een 8+ en de cursus is continu up-to-date aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Door het invoeren van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 vanaf 1 januari 2021 zal er veel veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Houdt deze overzichtspagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat vervolgcursus EPA maatwerkadvies energiebesparing

Na het volgen van de vervolgcursus EPA maatwerkadvies energiebesparing bent u in staat te adviseren over de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen en kunt u de software daaromtrent toepassen.

Kader kan de cursus EPA maatwerkadvies ook incompany verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Ervaringen deelnemers EPA-W maatwerk opleiding

“Erg interactief, leuke discussies en erg toegespitst op het werk van Hoom. Na de redelijk strakke lijnen in de EPA-W opname was dit een zeer aangename afwisseling.” aldus de heer G. Correia Hoom

“Zeer interactieve cursus. Veel praktijk cases en geen saaie lesstof”, aldus de heer T. Volwater, Van der Speld.

“De cursus EPA-w adviseur (maatwerkadvies) is een goede basis voor het uitvoeren van bij ons regelmatig voorkomende werkzaamheden” aldus Kasper van Heteren.

“Nuttige en plezierige cursus EPA adviseur” De heer C. Jansen Hogeschool HAS.

“Ik kan terugkijken op een plezierige en succesvolle periode bij Kader! Ik heb de EPA-W opleiding, EPA maatwerkadvies en EPA-U bij Kader gevolgd. Ik heb de EPA opleidingen succesvol afgesloten en ik heb alle Cito toetsen in één keer gehaald. Ik kan terugkijken op een plezierige en succesvolle periode bij Kader!”Kees Reijnders, eigenaar la Vie Economique.

“Een goede introductie in de materie”, aldus mevrouw M. Smith.

“Zeer praktische cursus”, de heer A. van Driel, Management Bestaande Bouw.

“Ik kan de informatie uit de cursus gebruiken in mijn werksituatie”, aldus de heer Van Velzen, Dunavie.

“Een prima, praktijkgerichte cursus”, aldus de heer A. Kwak, A. Kwak Energie Advies.

“De EPA-W maatwerk opleiding is een waardevolle aanvulling op het EPA-W gebeuren”, de heer W. Savelsbergh, Achmea.

“De ideale cursus voor verdieping van de lesstof en de basis voor het kunnen opstellen van maatwerkadvies”, de heer F. van Hal, Frankin.

“Goede aanvulling op de EPA-W cursus”, aldus de heer S. Vos, Adviesbureau Vos.

BRL 9500 eisen

Naast het volgen van de vervolgcursus EPA maatwerkadvies woningen dient uw organisatie gecertificeerd te zijn volgens de BRL 9500 of dient u zich aan te sluiten bij een BRL 9500 gecertificeerde partij. Kader ondersteunt u bij BRL 9500 certificering of kan u in contact brengen met een BRL 9500 gecertificeerd bedrijf.

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

Direct contact

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure.

* verplichte velden

Geslacht*
heermevrouw

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aanmelden nieuwsbrief* janee

Powered by WordPress Popup