Hobéon SKO

Kader Academy verzorgt door Hobéon SKO toegelaten opleidingen. Dit betekent o.a. dat deelnemers met een HVK diploma gebruik kunnen maken van de certificeringsregeling. Voldoen ze aan alle overige certificeringseisen, dan worden ze toegelaten tot de persoonscertificering en kunnen zij zich als kerndeskundige laten certificeren. De gecertificeerde Hogere Veiligheidskundige staat genoemd als één van de kerndeskundigen in de Arbowet.

TÜV

In samenwerking met TÜV Rheinland Akademie heeft Kader Academy (voorheen D&F Safety Academy) verschillende trainingen ontwikkeld voor vakspecialisten die behoefte hebben aan een aantoonbaar toonaangevend kennisniveau.

CEDEO

Cedeo-erkenning houdt in dat tenminste 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten op het gebied van de veiligheidstrainingen. Het CEDEO certificaat is uw garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze trainingen (voorheen D&F Safety Academy). 

InstallQ

SVK

SVK-erkende opleidingen voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. De toelating van opleidingen wordt gecontroleerd door een permanente educatiecommissie. SVK staat dus garant voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidskundige opleidingen en na- en bijscholingstrajecten. Door u als gediplomeerd veiligheidskundige te laten registreren bij SVK, kunt u zichzelf als professional onderscheiden en verder ontwikkelen.

CCV/Code 95

Een beroepschauffeur is verplicht om iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen voor het behouden van zijn groot rijbewijs /code 95.  De uren van de gevolgde nascholingscursus telt alleen mee als de gevolgde uren bij het CBR worden geregistreerd en de opleider is erkend door het CBR. Kader Academy (voorheen AAB groep) is een erkende code 95 opleider.

NRTO

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Als opleider met het NRTO- keurmerk voldoet Kader Academy aan de hoge kwaliteitseisen. Kader Academy (Voormalig: Kader Opleidingen, D&F Safety Academy, Copla, AAB Groep & Nedcon Opleidingen) is lid van de NRTO.

Bekijk de NRTO gedragscode.

Algemene Voorwaarden:
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden voor de zakelijke markt.
Klik hier voor Algemene Voorwaarden Consumenten NRTO.

Klachtenregeling:
Klik hier voor de Klachtenregeling Kader Academy NRTO