Informatiebeveiliging opleidingen

Informatiebeveiliging opleidingen

Privacy Officer
Na het volgen van de cursus Privacy Officer bent u in staat uw organisatie te ondersteunen met het voldoen aan de Algemene Verordening
Gegevensbescherming
.
Informatiebeveiliging heeft de reputatie complex te zijn en veel tijd en geld te kosten. Door het volgen van de cursus Informatiebeveiliging, hoeft de opzet van informatiebeveiliging niet langer een complex en langdurig project te zijn.
Security Awareness
In dit webinar van 2 uur praten onze ethische hackers jou en je collega’s bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity. Met praktische security tips voor thuis(werkplek) en kantoor.
CISSP Official bootcamp
Met een bootcamp gegeven door ervaren ISC(2) certified trainers leert u van hun kennis en ervaring. U maakt gebruik van het officiële ISC(2) trainingsmateriaal zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent op het examen.
Burp Suite Professional
Heeft u na het volgen van de training Security testing behoefte aan een praktische tooltraining? Dan is de ééndaagse Burp Suite Professional training geschikt voor u!
.
Security in Devops - Secure Development training
In deze 2-daagse training leert u als developer om security onderdeel te maken van uw dagelijkse werkzaamheden.
.
.

Informatiebeveiliging opleidingen

Als organisatie is het belangrijk waardevolle informatie te beschermen. Om deze waardevolle informatie op de juiste wijze te beschermen is het voor uw organisatie belangrijk om informatiebeveiliging goed geregeld te hebben. Daarnaast zullen opdrachtgevers steeds vaker aantoonbaarheid eisen in de vorm van een ISO 27001 of NEN 7510 certificaat.

Iedere organisatie beschikt over waardevolle informatie, zoals:

  • Concurrentiegevoelige informatie, zoals in een aanbestedingsproces, nieuwe markten of producten en specifieke productkennis (aan te vragen octrooien)
  • Persoonsgegevens van eigen personeel of van en via klanten. (deze informatie is vanuit wetgeving waardevol, vanwege de boetes die op misbruik daarvan staan).
  • Beschikbare informatie waarop processen of systemen worden gestuurd die continue beschikbaar moet zijn en moet blijven.
  • Financiële informatie over betalingen. Om deze waardevolle informatie op de juiste wijze te beschermen is het voor organisaties belangrijk om hun informatiebeveiliging goed geregeld te hebben.

Per 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. De rol van de Privacy Officer is met de inwerktreding van de AVG gewijzigd.

Incompany

Naast de reguliere open inschrijving Informatiebeveiliging opleidingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Interesse?

Vraag een offerte incompany aan!

Goed te weten

Kader heeft praktisch ingestelde en ervaren adviseurs informatiebeveiliging in dienst die de rol van Functionaris Gegevensbescherming op zich kunnen nemen. Hiermee houdt u toezicht op de toepassing en naleving van de AVG en geeft u invulling aan het privacybeleid!

Direct contact