Het is duidelijk dat Kader veel kennis en ervaring heeft met het geven van de opleiding.

Het is duidelijk dat Kader veel kennis en ervaring heeft met het geven van de opleiding.

Om te gaan werken als adviseur voor mijn huidige werkgever wilde ik meer echte kennis hebben van de onderwerpen met betrekking tot veiligheid, dat is de reden dat ik de MVK opleiding ben gaan volgen. De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Ik heb veel kennis opgedaan en ik weet nu waar ik de wetgeving moet zoeken en waarop ik moet letten.

Elke les was er een andere docent aanwezig om de lesstof te behandelen. Er stond bijna altijd een docent die veel kennis van zijn/haar vakgebied had. Dat was erg prettig! De extra huiswerkopdrachten waren wel pittig om er bij te doen, maar je leert er veel van. Het schrijven van de scriptie (inclusief uitvoering onderzoek etc.), de presentatie en verdediging hebben mij veel extra kennis gegeven.

Het is duidelijk dat Kader veel kennis en ervaring heeft met het geven van de opleiding. Het wiel hoeft niet meer uitgevonden te worden. Kader luistert naar ervaringen en probeert de opleiding hierop aan te passen waar mogelijk. De lesdagen vinden plaats op een mooie goed verzorgde locatie (Ridderkerk). Het is prettig dat je de gehele opleiding op dezelfde locatie kunt volgen. Er gaat veel werk zitten in de Safety Games. Ook zou ik willen aangeven dat de hiervoor behaalde resultaten ook op je cijferlijst komen.

BMD Advies Rijndelta BV
Daniëlle de Jong, BMD Advies Rijndelta BV