Energie & Duurzaamheid

Aan wie stel je je vragen?

Om sneller antwoord te geven op de vragen van energieprestatieadviseurs heeft Stichting KEGO het adviesplatform vernieuwd. Het nieuwe platform is te vinden via www.stichtingkego.nl. Via de knop ‘portaal’ kunnen vakbekwaam energieprestatieadviseurs met vermelding van het nummer van het bewijs van vakbekwaamheid een account aanmaken

Om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken is er voor de bij KEGO bekende energieprestatieadviseurs alvast een account aangemaakt. Voorwaarde is wel dat een geldig nummer van vakbekwaamheid bij KEGO bekend moet zijn. Deze vakbekwame adviseurs hebben een uitnodiging ontvangen om hun account te activeren.

Stichting KEGO beheert het platform. Deze stichting is opgericht door ISSO, InstallQ, FedEC en AvEPA. In de kennisbank vinden vakbekwame energieprestatieadviseurs veelgestelde vragen over de opnameprotocollen die niet letterlijk uit het protocol te halen zijn. Daarnaast kunnen vakbekwaam EP-adviseurs via een ticketsysteem aan het expertteam van KEGO vragen stellen over de opnameprotocollen. Deze vragen en antwoorden worden niet meer openbaar gemaakt omdat het vaak gaat om specifieke situaties die niet generiek gelden.

Wanneer jij een energieprestatie opleiding bij Kader volgt en je hebt vragen over je bewijs van vakbekwaamheid, dan kun je deze stellen via Kader. Daarna staat het adviesplatform van stichting KEGO tot jouw beschikking.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde opleidingen

Gerelateerde artikelen