Digitaal lesgeven: ervaringen deelnemer MVK opleiding

In de rubriek ‘Digitaal lesgeven’ leest u ervaringen van onze deelnemers en collega’s, hierbij kunt u denken aan docenten, examinatoren en onze onderwijskundige. Hoe ervaren zij het digitaal lesgeven? Collega’s denken samen met deelnemers in oplossingen en dat delen we graag. We hopen u op deze manier een ‘kijkje in onze keuken’ te geven.


“Vandaag de laatste lesdag van de MVK opleiding. Op t programma de gevaarlijke stoffen. Iets waar ik in mijn werk al regelmatig mee te maken heb.

Wat begon met lesdagen in Groningen (met heerlijke lunches) werd online les volgen vanuit huis (hier is de lunch toch echt minder goed geregeld ).

Veel geleerd in de afgelopen maanden….of ik alles begrepen heb merk ik op t examen wel . Ik heb in ieder geval veel verdiepende en nieuwe informatie gekregen.

Wat ik enorm mis is de interactie met docent en medecursisten. Online les leert toch anders. Toch is het prettig dat de lessen doorgang konden krijgen op deze manier en wij de gewone lesplanning aan hebben kunnen houden. Erg blij dat Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. alles op alles heeft gezet om de lessen door te zetten. Top!

De komende tijd nog hard werken aan mn scriptie onderzoek. Genoeg te doen nog!”

Sabine Niewold

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.