Energie & Duurzaamheid

Digitaal lesgeven

De verspreiding van het coronavirus en de getroffen maatregelen blijven het werkende leven behoorlijk op zijn kop zetten. Zo ook voor de opleidingen van Kader.

De verspreiding van het coronavirus en de getroffen maatregelen blijven het werkende leven behoorlijk op zijn kop zetten. Zo ook voor de opleidingen van Kader. Als opleider geven wij uiteraard gehoor aan het advies van de autoriteiten. De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, opdrachtgevers en medewerkers staat immers voorop.

Onze opleidingen en trainingen worden tot en met in ieder geval 8 juni 2021 online aangeboden. Al onze deelnemers zijn per mail geïnformeerd over het doorgaan van de lessen en de online invulling. Uiteraard kunt u zich gewoon blijven aanmelden voor al onze opleidingen. Alle lessen, scriptieverdedigingen en informatieavonden blijven, in digitale vorm weliswaar, doorgang vinden.

Kwalitatief onderwijs op afstand staat of valt met een goede voorbereiding. Daarom helpen we deelnemers stap voor stap in het proces. Voorafgaand aan een training krijgt iedereen een officiële uitnodiging met een link en uitleg hoe deel te nemen. Komen deelnemers er niet uit? Onze servicedesk is altijd bereikbaar voor vragen en hulp.

Vorig jaar lanceerden we de rubriek ‘Digitaal lesgeven’, waarin u ervaringen van onze deelnemers en collega’s heeft kunnen lezen. Hoe ervaren zij het digitaal lesgeven? Ook de komende tijd zullen we u weer in ‘kijkje in onze digitale keuken’ geven. Waarbij we o.a. onze onderwijskundige Luuk Fiet aan het woord laten. De coronamaatregelen hebben voor het werk als onderwijskundige binnen Kader opleidingen ook wat voeten in de aarde gehad.

Heeft u vragen over het digitaal lesgeven? U kunt altijd contact op nemen met onze opleidingsadviseurs.

T. 0546 536 800
T. 030 243 64 64
E. opleidingen@kader.nl

Wilt u meer weten over de aangepaste bedrijfsvoering van Kader?

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen