EN Vastgoed: ‘Naast toelichting op de protocollen ook casussen’

EN Vastgoed is al jaren een belangrijke speler binnen de energielabel markt. Alle ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving, waaronder de NTA 8800, volgen zij op de voet. Om hun kundige adviseurs ook van de juiste papieren te voorzien, kiezen zij wederom voor Kader.

Naast zowel de nieuwe EP-W als EP-U labels en maatwerkadviezen levert EN Vastgoed een breed assortiment diensten voor diverse opdrachtgevers. Zij bedienen onder andere particulieren, woningbouwcorporaties, gemeenten en allerhande bedrijven met de presentatie van vastgoed, omgevingsvergunningen, tekenwerk in de breedste zin van het woord, plattegronden ten behoeve van verkoop en verhuur en meetrapporten.

EN Vastgoed streeft ernaar haar adviseurs zo breed mogelijk op te leiden. Naast het in de praktijk meelopen met collega’s, kiezen zij voor de theoretische cursus van Kader. Dit omdat de cursus niet alleen bestaat uit de toelichting op de ISSO-protocollen, maar ook casussen bevat. In de casussen worden de diverse aspecten van de opname zoals rekenzones, installaties en bouwkenmerken behandeld. Dit sluit aan bij de praktijkgerichte visie van EN Vastgoed.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.