Energie & Duurzaamheid

Etran maakt de transitie, doe jij ook mee?

De komende maanden worden opnieuw 10 kandidaten van Etran opgeleid tot energieprestatieadviseur in de woningbouw. Etran is specialist in het opleiden en matchen van professionals in de energietransitie. In samenwerking met Kader worden er nu opnieuw 10 kandidaten EP-W/B adviseur.

Samen dragen we bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen. Dit doen we door deskundigen op te leiden binnen de benodigde nieuwe kennisgebieden. Deze deskundigen worden geplaatst op nieuwe posities die noodzakelijk zijn voor het versneld verduurzamen van Nederland. Deze 10 nieuwe kandidaten gaan elk op hun beurt zorgen dat Nederland weer een stukje duurzamer wordt.

Etran bemiddelt de kandidaten tijdens het traject tot EP-W/B adviseur naar een passende stageplek én een nieuwe baan, zodat ze woningeigenaren direct op weg kunnen helpen met energiebesparingsadviezen. Deelnemers zijn zijinstromers en waren in hun eerdere werkzame leven bijvoorbeeld fysiotherapeut, mondhygiëniste, ICT’er of financieel administrateur. Wil jij ook kennis maken met de kracht van de combinatie tussen Etran en Kader? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen