Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Gerk Hagedoorn wint DVK-schrijfprijs!

Gerk Hagedoorn heeft vrijdagmiddag 16 juni, tijdens de Dag van de Veiligheidskundige de DVK-schrijfprijs in ontvangst mogen nemen. Zijn scriptie over fysieke belasting bij het knippen van hagen met diverse typen heggenscharen werd door de jury gekozen tot het beste schrijfsel! Gerk heeft zijn MVK-opleiding bij Kader Academy gevolgd. We zijn vanzelfsprekend ontzettend trots op dit prachtige resultaat!

De jury bestond uit redactieleden van het magazine de Veiligheidskundige, aangevuld met experts op het gebied van veiligheid. De jury beoordeelde de scripties op: relevantie, onderbouwing en leesbaarheid. Vanuit Kader Academy zijn we ontzettend trots dat Gerk deze prijs in ontvangst mocht nemen.

Naast eeuwige roem wint Gerk Hagedoorn een gratis levenslang abonnement op het VK-magazine, ruimte voor een essay in het DVK jaarboek en een speciale prijs die mede mogelijk wordt gemaakt door de partners van de Veiligheidskundige. Namens Kader Academy willen we Gerk van harte feliciteren met deze prachtige prestatie!

Zelf een Veiligheidskundige opleiding volgen bij Kader?

De startdata van onze veiligheidskundige opleidingen in 2024 staan online! Uiteraard gaan we ook in het najaar van 2023 door met onze opleidingen, maar zit jouw locatie daar misschien niet bij? Bekijk dan eens onze startdata- en locaties in 2024. Je bent daarmee verzekerd van jouw plekje en ontwikkeling in 2024!

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Gerelateerde artikelen