Hulp nodig bij je herexamen U2, W3 en/of U3?

ISSO is in samenwerking met de adviseurs, de opleiders en de examencommissie een onderzoek gestart naar mogelijkheden om examenmodule W3 en U3 te verbeteren. Kun je in de tussentijd wel wat extra hulp gebruiken bij module U2, W3 en/of U3 van de energieprestatieopleiding? Volg dan een examentraining bij Kader!

Vooral de examenmodules 2 en 3 zijn pittig, vertelt opleidingsadviseur Karin de Ferrante (60): “Energieprestatieadviseur is een prachtig vak, maar het valt niet mee om praktijkcasussen  te maken op een examen zonder praktijkervaring”. “Onder andere om de vragen van deze deelnemers te beantwoorden, zijn we met examentrainingen gestart.”

Inzage in je examen

Deelnemers behalen het beste resultaat als ze de examentraining combineren met een inzage van een eerder gemaakt examen. Karin: “Bij de inzage van je examen krijg je een formulier mee waarop je thema’s kunt aankruisen die niet goed zijn gegaan. Dat formulier kun je naar ons mailen, zodat onze docent weet waar de focus bij de examentraining moet liggen.”

Hoelang duurt de examentraining?

Karin: “De examentraining duurt één dagdeel: van 9.00 uur tot 12.30 uur, of van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een deskundig trainer behandelt in een groep van maximaal elf deelnemers een bestaande casus van Kader, die vergelijkbaar is met een casus die tijdens een examen aan bod komt.”

Reacties van deelnemers

De eerste reacties op de examentrainingen zijn volgens Karin positief: “Na het volgen van de training vertrekken de deelnemers vaak met extra zelfvertrouwen en motivatie richting hun herexamen. We horen blije deelnemers aan de telefoon die door de examentraining de stof beter zijn gaan begrijpen. De trainingen kunnen écht voor een verschil zorgen.”

Aanmelden

Wil jij een examentraining volgen voor module U2, W3 en/of U3? En heb jij minimaal één keer examen gedaan? Schrijf je dan direct in.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde opleidingen