Management & Organisatie

Informatieblad professionele vertrouwenspersonen opgesteld

Het ministerie van SZW heeft een informatieblad professionele vertrouwenspersonen opgesteld. Dit informatieblad biedt de belangrijkste aandachtspunten die helpen bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon.

Een vertrouwenspersoon kan een belangrijke rol spelen om ongewenste omgangsvormen binnen de organisatie aan te pakken en medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving te bieden. Ook het ministerie van SZW ziet het belang van een professionele vertrouwenspersoon binnen de organisatie. Het staat dan ook steeds hoger op de agenda.

Twijfelt u als werkgever of een vertrouwenspersoon meerwaarde heeft voor uw organisatie? Wilt u graag in één oogopslag zien wat nodig is om een vertrouwenspersoon professioneel te laten functioneren binnen uw organisatie? Bekijk dan het nieuwe ‘Informatieblad Professionele Vertrouwenspersoon’, ontwikkeld door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) in samenwerking met het Platform Professionalisering Vertrouwenspersonen.

Opleiding Vertrouwenspersoon

Wist u dat wij drie verschillende opleidingen omtrent het werkveld van de Vertrouwenspersoon bieden? Naast de reguliere opleiding Vertrouwenspersoon, bieden wij een introductie Vertrouwenspersoon en de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten. Hierdoor is er altijd een opleiding die aansluit bij uw behoefte!

Wilt u meer weten over onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon? Download dan de brochure!

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen