kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Kader Groep groeit door overname Copla

Sinds maart 2021 is Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching onderdeel van Kader Groep. Deze overname past in de groeiambitie van Kader Groep en verstevigt de marktpositie van beide partijen. Copla adviseert, ondersteunt en doceert ruim 30 jaar op de gebieden arbeidsveiligheid en brandveiligheid, met als doel het werk in de praktijk ook echt veiliger te maken.

Nanko van Dijk, CEO van Kader Groep: “We zijn erg blij met deze uitbreiding, we versterken elkaar op meerdere gebieden: Copla kent een ander aanbod veiligheidskundige opleidingen en voegt daarnaast specialistische kennis toe in arbeidshygiëne, met o.a. de nieuwe opleiding tot Arbeidshygiënist, en brandveiligheid. Eén van onze doelen is het full-service bedienen van onze opdrachtgevers, daar draagt deze overname aan bij. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!”

Ronald Meijer, Copla: “De Kader Groep-Copla combinatie zorgt dat we een sterkere samenwerkingspartner voor onze gezamenlijke opdrachtgevers zijn. Dit levert voor alle betrokkenen voordeel op, ik ben tevreden dat de mensen én diensten van Copla deel uit kunnen maken van Kader Groep”.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.