Energie

Nieuwe proefexamens voor de verkorte route van W naar U én module W3 en U3

Er zijn nieuwe oefenexamens beschikbaar. Deze zijn gepubliceerd op de website van de exameninstituten. Het gaat om twee soorten oefenexamens.

Ten eerste voor de verkorte route van W naar U. De officiële examens zijn vanaf 1 maart beschikbaar maar je kunt nu al oefenen. Daarnaast zijn de oefenexamens voor de modules W3 en U3 vernieuwd.

De officiële examens zijn  dan natuurlijk ook vernieuwd. Dit is gebeurd als resultaat van een adviesrapport van de onderwijskundigen van Kader om deze modules (de casus) beter leesbaar en toegankelijk te maken. Makkelijker zijn ze dus niet, maar wel duidelijker.

De examens zijn door het ISSO beschikbaar gesteld. Dit zijn algemene oefenexamens die bij alle examenbureaus hetzelfde zijn. Wil jij zo optimaal mogelijk voorbereid zijn op je examens? Wij raden altijd aan om zoveel mogelijk te oefenen voor je EP-W of EP-U examen. De ervaring leert dat cursisten die een aantal oefenexamens hebben gemaakt grotere kans van slagen hebben en beter voorbereid zijn op de examens. Heb jij binnenkort je examen en wil je zo optimaal mogelijk voorbereid zijn? Kijk dan op www.examenpark.nl, www.cito.nl of www.snei.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen