Energie & Duurzaamheid

Opleiderscollectief Energieprestatie

Doelen van het Opleiderscollectief zijn; samenwerken, netwerken en collectieve belangen behartigen.

Karin de Ferrante is namens Kader voorzitter en oprichter van het opleiderscollectief. Eind 2019 zijn meerdere opleiders uitgenodigd op ons kantoor in Zeist. Doel van deze meeting; het gezamenlijke belang definiëren en onderzoeken wat opleiders voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens de meeting is al snel besloten het Opleiderscollectief Energieprestatie op te richten.

Doelen van het Opleiderscollectief zijn; samenwerken, netwerken en collectieve belangen behartigen. Én laten we daar bij Kader nou juist goed in zijn, we mogen hier dan ook een voortrekkersrol vervullen.

“Als opleider staan we midden in de markt, we weten wat er speelt. Daarnaast zijn onze docenten dé inhoudelijke experts. We hebben dus aardig wat te bieden richting de besluitvormende instanties. Deze signalerende functie nemen we serieus. Gezamenlijk met andere opleiders hebben we een flink geluid. Waar voorheen iedere opleider individueel de issues diende aan te dragen, doen we dat nu gezamenlijk. Dit zet zeker kracht bij! We merken ook dat het opleiderscollectief steeds serieuzer genomen wordt in de markt. Zo heb ik contacten bij Binnenlandse Zaken en bij de NEN.”

  • Karin de Ferrante

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen