Vakbeurs Energie 2022

Ook dit jaar zijn we te vinden op de Vakbeurs Energie. Die vindt – onder de vlag van de Nationale Energie Week – plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Zien we jou bij  onze inhoudelijke sessie over de Erkende Maatregelen Lijsten op dinsdag 11 oktober om 14.45 uur. Of tijdens onze sessie over de energielabel C verplichting op donderdag  13 oktober om 10.30 uur? Tot dan!

Met alle ontwikkelingen in de verduurzaming van de gebouwde omgeving, een uitstekend gevulde beursvloer en een divers inhoudelijke programma kijken wij uit naar weer een onvergetelijke editie.

Wendy van de Geijn, beursmanager

Op Vakbeurs Energie 2022 delen de koplopers in verduurzaming van de gebouwde omgeving hun visie en doen zij zaken. Voor professionals met behoefte aan kennis, concrete oplossingen én netwerk op dit gebied is deze vakbeurs een jaarlijkse place-to-be.

  • Ruim 100 sessies & experts op 4 podia
  • Dutch Hydrogen Days met Paviljoen en Podium
  • Nederlands Warmtepompen Congres
  • Gemeentedag Energietransitie & Dag v/d Energieadviseur
  • Energy Storage Day + Paviljoen & sessies met TVVL
  • Innovative Energy Solutions – & Waterstof Innovatie Award

Nationale Energie Week en Vakbeurs Energie

De Nationale Energie Week is een cluster van netwerk-events in het kader van de energietransitie, met van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 oktober gelijktijdig de maar liefst 4 genoemde vakbeurzen – samen goed voor bijna 400 stands en een inhoudelijk programma van zo’n 200 workshops, seminars en congressen.

Gratis toegang

Toegang tot Vakbeurs Energie en de Nationale Energie Week is gratis voor jou als energie-professionals, mits je je vóór dinsdag 11 oktober via de website registreren. Met een toegangskaart bezoeken je gratis ook de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Registratielink

Vind hier de bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.