Energie & Duurzaamheid

Verplichte Opfriscursus 2023 tussen 1 januari en 1 juli

Vakbekwaam energieprestatie adviseurs moeten jaarlijks een opfriscursus volgen. Op die manier blijft hun vakbekwaamheid bestaan. De Opfriscursus voor het volgende jaar, 2023, moet gevolgd worden tussen 1 januari en 1 juli.

De inhoud wordt bepaald door meerdere factoren. Ook voor deze nieuwe Opfriscursus wordt een casus ontwikkeld. “De huidige Opfriscursussen worden door de deelnemers als heel positief en leerzaam ervaren’, aldus docent Iris van Halderen van Kader “de Opfriscursus is wel verplicht, maar daarnaast is het voor de deelnemers en ook voor mij leerzaam en prettig om met vakgenoten te praten”.

Werkgroep

Er wordt door ISSO een Werkgroep samengesteld die bestaat uit KEGO, de CI’s, ISSO zelf en opleiders. KEGO levert de meest gestelde vragen, de CI’s conclusies uit de auditrapportages, de opleiders vragen van hun deelnemers, ISSO doet een analyse op de bestaande examenvragen en gezamenlijk worden op die manier de eindtermen voor de Opfriscursus 2023 ontwikkeld.

Casus

Evenals voor de huidige Opfriscursus 2022 wordt er door ISSO een casus ontwikkeld waarin de elementen waar de meeste fouten of onduidelijkheden in voorkomen verwerkt worden.

Opfriscursus

Op dit moment wordt er dus hard gewerkt aan de opfriscursus 2023. Wil jij op de hoogte blijven?

Ja, houd me op de hoogte!

Vul hieronder jouw gegevens in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Naam
Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven nieuwsbrief

Het laatste nieuws binnen ons mooie vakgebied als eerste in jouw mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen