Milieu en kwaliteit opleidingen

Veiligheidskunde opleidingen

Mileucoordinator
Maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering en leer hoe u een milieumanagementsysteem opzet.
.
KAM coördinator
Heeft u een coördinerende, adviserende of ondersteunende rol bij de ontwikkeling van het KAM zorgsysteem? Volg onze praktijkgerichte opleiding KAM coördinator!
Asbest opleidingen
Bekijk de verschillende praktische asbestopleidingen en opfriscursussen ter voorbereiding op uw examen.
.
DLP
Werkt u met of in verontreinigde bodem? Dan moet er volgens de huidige wet- en regelgeving een Deskundig Leidinggevende Projecten (oftewel DLP’er) aanwezig zijn.
Bijscholing voor Veiligheidskundigen
Na het volgen van de incompany interne audit opleiding heeft u kennis van de voorbereiding, uitvoering, rapportage en opvolging van een interne audit.
Privacy Officer
Na het volgen van de cursus Privacy Officer bent u in staat uw organisatie te ondersteunen met het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Milieu opleidingen

Volg de Opleiding Milieucoördinator en maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering. Of kies voor onze DLP cursussen of Interne audit incompany training.
Bij Kader vindt u altijd een opleiding die bij u past!

Kwaliteitsopleidingen

Verhoog het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie waar u werkt met de vakinhoudelijke opleidingen van Kader. U leert wat het belang is van kwaliteitszorg en weet hoe u een kwaliteitszorgsysteem opzet en beheerst. U leert hoe u interne audits uitvoert en weet hoe u de ISO norm toe kunt passen in de praktijk.

Wilt u het kwaliteitsbewustzijn verhogen? Kies voor onze Cursus interne audit, KAM coördinator opleiding of de Cursus Kwaliteitsbewustzijn.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijving Milieu opleidingen en Kwaliteits opleidingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact