Milieu en kwaliteit opleidingen

Veiligheidskunde opleidingen

Mileucoordinator
Maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering en leer hoe u een milieumanagementsysteem opzet.
.
KAM coördinator
Herkent u de risico’s op de werkvloer en weet u er op een juiste manier mee om te gaan? Behaal in 14 lesdagen uw MVK diploma!
.
Asbest opleidingen

Tijdens de Hogere Veiligheidskunde opleiding krijgt u nieuwe inzichten over het beheersen van veiligheidsrisico’s en leert u hoe u veiligheid op een goede manier organiseert.

Bijscholing voor Veiligheidskundigen
Werkt u met of in verontreinigde bodem? Dan moet er volgens de huidige wet- en regelgeving een Deskundig Leidinggevende Projecten (oftewel DLP’er) aanwezig zijn.
Bijscholing voor Veiligheidskundigen
Na het volgen van de incompany interne audit opleiding hebben de deelnemers kennis van de voorbereiding, uitvoering, rapportage en opvolging van een interne audit.

Milieu opleidingen

Volg de Opleiding Milieucoördinator en maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering. Of kies voor onze DLP cursussen of Interne audit incompany training.
Bij Kader vindt u altijd een opleiding die bij u past!

Kwaliteitsopleidingen

Verhoog het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie waar u werkt met de vakinhoudelijke opleidingen van Kader. U leert wat het belang is van kwaliteitszorg en weet hoe u een kwaliteitszorgsysteem opzet en beheerst. U leert hoe u interne audits uitvoert en weet hoe u de ISO norm toe kunt passen in de praktijk.

Wilt u het kwaliteitsbewustzijn verhogen? Kies voor onze Cursus interne audit, KAM coördinator opleiding of de Cursus Kwaliteitsbewustzijn.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijving Milieu opleidingen en Kwaliteits opleidingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact