Opleidingen

Business Continuity Management (BCM) opleiding

Dagdeel
€175,- excl. btw

Stel: u kunt na een brand geen gebruik meer maken van uw bedrijfspand, een aanzienlijk deel van uw personeel is geveld door de griep of uw IT-infrastructuur ligt voor een langere periode plat door een cyberincident, wat dan? Hoe bent u voorbereid?

Hoe gaat u om met het onverwachte, waarvan u achteraf wist dat het zou kunnen gebeuren? In deze sessie informeren de adviseurs van Business Unit Managementsystemen & Certificatie u over de kwetsbaarheden, bedreigingen en risico’s binnen uw organisatie en wat u kunt doen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op grote en kleine calamiteiten. Er wordt gesproken over Business Continuity Management in relatie tot Crisis Management en Informatiebeveiliging en het belang van Business Continuity Management.

Voor wie?

De opleiding Business Continuity Management is met name gericht op organisaties waarbij Business Continuity nog niet heel erg bekend is of hoog op de agenda staat. Vaak wordt er enkel gesproken over crisis management of calamiteitenplannen, bedrijfsnoodplannen. Maar wat doet u ná de crisis/calamiteit om weer ‘back to business as usual’ te gaan?

Praktische informatie

De BCM opleiding start om 9.00 uur en eindigt om 12.30 uur. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch met een netwerkmogelijkheid. De eenmalige investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 175,- excl. btw. Dit is een all-in prijs en inclusief lesmateriaal, locatie en catering.

Mochten er achteraf nog bedrijfsspecifieke vragen zijn, dan is de docent hiervoor beschikbaar.

Incompany training

Onze opleiding Business Continuity Management is ook als incompany training te volgen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team kwaliteit