Opleidingen

E-learning Asbest Professional

E-learning
35,- euro per persoon

Gebouwen en installaties van voor 1994 bevatten in veel gevallen asbest. Omdat asbest risico’s kan opleveren voor de gezondheid, is het werken met asbesthoudende materialen aan strenge regels gebonden. Deze training E-learning Asbest is een introductie in de wereld van asbest; een goede voorbereiding of aanvulling op de klassikale training ‘Asbest Herkennen’.

De E-learning Asbest Professional is geschikt voor iedereen die graag zijn kennis omtrent het onderwerp asbest up-to-date houdt. Hierbij kunt u denken aan onderhoudsmedewerkers van gebouwen en installaties, brandweerlieden, handhavers, medewerkers van bouwbedrijven, asbestsaneerders etc.

Doelgroep

Iedereen die beroepshalve met het thema asbest in aanraking kan komen en zijn kennis graag up-to-date houdt. Denk hierbij aan:

  • onderhoudsmedewerkers van installaties, gebouwen en constructies;
  • brandweerlieden, acceptanten bij stortplaatsen, gemeentewerven en afvaldepots en handhavers;
  • medewerkers van bouwbedrijven;
  • opdrachtgevers, saneerders en transporteurs
  • beheerders;
  • en vele anderen.

Hoe ziet de E-learning Asbest Professional eruit?

De E-learning is een digitaal pakket met een geldigheidsduur van 6 maanden waarmee u in één uur uw basiskennis over asbest kan bijspijkeren of onderhouden. Dit is een uitstekende voorbereiding óf aanvulling op de klassikale training ‘Asbest herkennen’. De E-learning training is geen vervanger voor de klassikale variant.

Resultaat E-learning Asbest Professional

In de cursus leer je: wat asbest is; de gezondheidsrisico’s van asbest; de wet- en regelgeving rondom asbest; hoe asbest te herkennen op verschillende plekken; hoe om te gaan met asbest in de praktijk. De cursus bevat geen praktijkdag en geen verplicht examen. Na het succesvol afronden van de eindtoets ontvangt u een digitaal bewijs van deelname.

Kader biedt verschillende asbest opleidingen. Kijk bij ons overzicht van asbest opleidingen en kies een opleiding van uw voorkeur!

Direct contact

bart en ivo