Opleidingen

Incompany CO2

De cursus wordt volledig op maat gemaakt en bij u op locatie aangeboden.
Op aanvraag

Kader verzorgt de Incompany training CO2 voetafdruk waarin u zelf de CO2 voetafdruk opstelt voor uw organisatie. Met onze incompany training CO2 heeft u direct inzicht in de CO2 uitstoot van uw organisatie!

Resultaat

Met onze incompany training beschikt u direct over de CO2 voetafdruk van uw eigen organisatie. U weet met welke factoren rekening moet worden gehouden bij het opstellen van een CO2 voetafdruk en u heeft aanknopingspunten voor het verminderen van het energieverbruik en de CO2 uitstoot.

Onze deskundige trainers bieden een praktijkgerichte training waarbij het uitwerken van de CO2 voetafdruk voor uw eigen organisatie centraal staat. De volgende onderwerpen worden uitgebreid behandeld:

  • Verschillen en mogelijkheden CO2 voetafdruk en CO2 Prestatieladder en samenhang met andere onderwerpen rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
  • Opbouw van de CO2 voetafdruk
  • Uitwerken eigen CO2 voetafdruk
  • Mogelijkheden voor het verminderen van het energieverbruik en de CO2 uitstoot

Praktische informatie

Het trainingsprogramma kan worden afgestemd op uw wensen en eisen. Kader levert maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van het trainingsprogramma, tijdsbesteding en het aantal deelnemers.

CO2 voetafdruk of CO2 Prestatieladder

Steeds vaker eisen opdrachtgevers dat een organisatie inzicht geeft in de mate waarin zij bezig is met CO2 reductie of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze eis kan specifiek gericht zijn op de CO2 voetafdruk maar kan ook betrekking hebben op de CO2 Prestatieladder.

Met de incompany training kunt u de CO2 voetafdruk zelf bepalen en invulling geven aan de specifieke eis van opdrachtgevers. Vaak is de CO2 voetafdruk niet alleen een doel op zich, maar is dit een eerste stap op weg naar certificatie van de CO2 Prestatieladder.

Kader biedt naast de incompany training CO2 voetafdruk ook ondersteuning bij het opstellen van de CO2 footprint en/of begeleiding naar certificatie op de CO2 Prestatieladder.

Direct contact

Direct contact

Team kwaliteit