informatiemiddagen

Informatiemiddagen

In september organiseerden we succesvolle informatiemiddagen in Zeist en Almelo over de vernieuwde VCA 2017-6.0. De reacties van deelnemers waren positief, onder meer vanwege de combinatie van informatievoorziening door onze adviseurs en het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk tussen deelnemers. Dit smaakt naar meer! Daarom organiseren we in 2019 elke maand een informatiemiddag (m.u.v. de zomerperiode) rond telkens een ander thema. In het eerste kwartaal zijn dat:

 

InformatiemiddagOmschrijving
Risk-based auditenRisico gebaseerd auditen.
Business Continuity Management (BCM) Meer informatie over de kwetsbaarheden, bedreigingen en risico’s binnen uw organisatie.

 

Bij alle informatiemiddagen delen de adviseurs van Kader de laatste ontwikkelingen met u, krijgt u tips en tricks en is er ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en de Kader adviseurs.

Hebben we u enthousiast gemaakt? Meld u dan aan voor de informatiemiddagen in Zeist. Maakt u liever een afspraak met onze collega’s van Managementsystemen & Certificatie bij u op locatie, dan kan dat uiteraard. U kunt contact opnemen met verkoop@kader.nl of 030-2436464.