informatiemiddagen

Informatiemiddagen ISO 19011, ISO 45001 en Energiemanagement

In september organiseerden we succesvolle informatiemiddagen in Zeist en Almelo over de vernieuwde VCA 2017-6.0. De reacties van deelnemers waren positief, onder meer vanwege de combinatie van informatievoorziening door onze adviseurs en het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk tussen deelnemers. Dit smaakt naar meer! Daarom organiseren we in 2019 elke maand een informatiemiddag (m.u.v. de zomerperiode) rond telkens een ander thema. In het eerste kwartaal zijn dat:

 

InformatiemiddagOmschrijving
Risk-based auditenRisico gebaseerd auditen.

 

Bij alle drie de informatiemiddagen delen de adviseurs van Kader de laatste ontwikkelingen met u, krijgt u tips en tricks en is er ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en de Kader adviseurs.

Wilt u meer weten over de ISO 19011, de veranderingen die de overgang van OHSAS 18001 naar ISO 45001 met zich meebrengen of wat er allemaal mogelijk is op gebied van energiemanagement? Meld u dan aan voor de informatiemiddagen in Zeist.

Maakt u liever een afspraak met onze collega’s van Managementsystemen & Certificatie bij u op locatie, dan kan dat uiteraard. U kunt contact opnemen met verkoop@kader.nl of 030-2436464.