Opleidingen

Interne audit opleiding

1, 2 of meer dagen. Afhankelijk van uw situatie en wensen.
Op aanvraag
Bewijs van deelname

Incompany interne audit training

Kader verzorgt een incompany interne audit training. Zorg dat een aantal medewerkers van uw organisatie over de juiste auditvaardigheden beschikt om de effectiviteit van uw managementsysteem te kunnen beoordelen. Met onze incompany interne audit opleiding maken wij deelnemers op eigen locatie wegwijs in de interne auditing.

Resultaat Incompany interne audit opleiding

Na het volgen van de incompany interne audit opleiding hebben de deelnemers kennis van de voorbereiding, uitvoering, rapportage en opvolging van een interne audit. Zij zijn in staat te beoordelen of een managementsysteem, zoals een kwaliteitsmanagementsysteem, milieumanagementsysteem of arbozorgsysteem, voldoet aan de normen.

Programma incompany interne audit training

Kader biedt een praktijkgerichte incompany interne audit opleiding met veel bedrijfsgerichte opdrachten en cases. De deelnemers voeren onder begeleiding van de medewerkers van Kader, grotendeels de interne auditing zelf uit. Na de cursus kunnen de deelnemers gedurende 6 maanden bij de trainer terecht voor vragen en/of de beoordeling van een auditrapport.

Mogelijke onderwerpen interne audit training:

  • introductie interne auditing
  • norminterpretatie ISO 9001, ISO 14001, Ohsas 18001, VCA en/of BRL 6000 etc.
  • wat is effectieve communicatie
  • waaruit bestaat een managementsysteem
  • rollen binnen het interne auditsysteem
  • opstellen en voorbereiden interne auditplannen
  • interne procedures mbt het auditsysteem

De basis van de meeste cursussen interne audit is gebaseerd op de NEN 19011, een norm specifiek voor auditing. Normkennis of norminterpretatie van diverse normen kan aan de training worden toegevoegd. Hierbij kan gedacht worden aan ISO 9001, ISO 14001, Ohsas 18001, VCA, BRL 6000 etc.

Praktische informatie

De duur van de Incompany interne audit opleiding is afhankelijk van uw wensen. 1-daagse, 2-daagse of meerdaagse cursussen zijn denkbaar. Het trainingsprogramma kan worden afgestemd op uw wensen en eisen. Kader levert maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van het trainingsprogramma, tijdsbesteding en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kader lid NEN Normcommissie voor auditing

Namens Kader heeft Paul Brinker (Teammanager Managementsystemen & Certificatie) recentelijk zitting genomen in de NEN Normcommissie voor ISO 19011: Richtlijnen voor het uitvoeren van audits.

Direct contact

Team kwaliteit