Opleidingen

KAM coördinator opleiding

10 lesdagen
De opleiding om invulling te geven aan uw functie als KAM manager
Resultaatgerichte KAM coordinator opleiding met persoonlijke aandacht

Volg in 10 dagen de praktijkgerichte KAM coördinator opleiding en ontwikkel, beheer en onderhoud het KAM managementsysteem binnen uw organisatie.

Heeft u een coördinerende, adviserende of ondersteunende rol bij de ontwikkeling van het KAM zorgsysteem? Volg onze praktijkgerichte Opleiding KAM coördinator! U krijgt kennis over de verschillende aspecten waar u als KAM coördinator mee te maken krijgt. Voor uw organisatie is het van belang dat u over adequate invulling en kennis beschikt.

Als KAM coördinator bent u binnen de organisatie het aanspreekpunt voor kwaliteitszaken, arbo-aangelegenheden en milieuzaken. U heeft contacten met interne en externe deskundige op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. U kunt de risico’s op deze terreinen in kaart brengen en de organisatie versterken. U zorgt dat de vereiste certificaten aanwezig zijn, kent de inhoud van de verschillende vergunningen en weet hoe u als organisatie daar mee om moet gaan.

In de praktijk hebben KAM coördinatoren veel te maken met veiligheidskundige zaken. Ook wordt er in vacatures vaak een veiligheidskundig diploma gevraagd. Heeft u al gedacht aan de Middelbare Veiligheidskunde opleiding?

Onderwerpen Opleiding KAM coördinator

Bij de Opleiding KAM is het belangrijk dat u kennis heeft over onderstaande onderwerpen:

  • Opzetten en onderhouden van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Denk aan ISO 9001, ISO 45001 en ISO 14001
  • Ondersteunen bij externe audits
  • Verzorgen van interne audits
  • Maken van een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)
  • Verzamelen, uitvoeren en analyseren van gegevens
  • Formuleren van het beleid
  • Actieplannen opstellen, presenteren en realiseren

Resultaat KAM coördinator opleiding

Na het volgen van onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding hbo / mbo kunt u een KAM zorgsysteem ontwikkelen, beheren en onderhouden. U heeft kennis van algemene KAM zaken, weet alles over kwaliteitsmanagement, weet hoe u de keuring van materiaal doet, een bedrijfsnoodplan maakt en hoe u een inventarisatie milieuaspecten maakt.

De Opleiding KAM wordt afgesloten met een eindtoets en een presentatie.

Investering

De investering voor de KAM coördinator opleiding bedraagt € 4.479,- excl. btw. De investering is inclusief lesmateriaal, examen en eventueel herexamen.

Incompany training

Onze Opleiding KAM is ook als incompany training te volgen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure voor onze KAM coördinator opleiding en lees wat de profielschets is. U leest de uitgebreide beschrijving van de Opleiding KAM en ziet hoe het lesprogramma is opgebouwd.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure.

* verplichte velden

Geslacht*
heermevrouw

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aanmelden nieuwsbrief* janee

Powered by WordPress Popup