Opleidingen

Opfriscursus DIA examen

3 lesdagen
€ 695,- excl. btw en examen

Kader biedt een opfriscursus ter voorbereiding op het DIA examen. In 3 dagen worden ervaren Deskundig Inventariseerders Asbest voorbereid op het landelijk erkende examen.

Resultaat cursus voorbereiding DIA examen

Na afloop van de cursus voorbereiding DIA examen beschikt u over goede en actuele kennis en vaardigheden en bent u goed voorbereid op het DIA examen. Het examen DIA vindt plaats bij een onafhankelijk exameninstituut. Bekijk alle examendata. Het DIA diploma is 3 jaar geldig.

Doelgroep opfriscursus DIA examen

De opfriscursus ter voorbereiding op het DIA examen is bestemd voor ervaren Deskundig Inventariseerders Asbestsloop waarvan de geldigheidsduur van het persoonscertificaat DIA binnenkort verloopt.

Inhoud

Ter voorbereiding op het landelijk DIA examen krijgt u in deze opfriscursus actuele en praktische kennis aangereikt voor het deskundig leiding geven bij asbestsanering. De investering voor het examen bedraagt € 735,- excl. btw. Examen bij een onafhankelijk exameninstituut.

Kader biedt verschillende asbest opleidingen. Kijk bij ons overzicht van asbest opleidingen en kies een opleiding van uw voorkeur!

Direct contact

bart en ivo