News

3e druk versies ISSO-publicaties 75.1 en 82.1 beschikbaar

1 september 2021

De ISSO-publicatie 75.1 en 82.1 – 3e druk versies zijn beschikbaar in ISSO Open. Deze ISSO-publicaties zijn als opnameprotocollen onderdeel van het Stelstel EPG, en gebaseerd op bepalingsmethode NTA 8800. De wijzigingen van de interpretatiedocumenten (1 augustus 2021) zijn verwerkt in de ISSO- publicaties en verschenen als 3e druk versies. De 2e druk versies blijven ook nog online beschikbaar. Alle wijzigingen zijn al doorgevoerd in onze lesstof. Kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Het Stelsel EPG is op 1 januari 2021 van kracht gegaan. Sinds die tijd zijn kleine aanpassingen en verduidelijkingen verwerkt in NTA 8800 en de onderdelen van het stelsel, onder andere door ervaringen in de markt. Ook zijn de verduidelijkingen verwerkt in de opnameprotocollen en in de papieren edities. Met de publicatie van het interpretatiedocument vanaf 1 augustus zijn de documenten van het Stelsel op één lijn gebracht. Ook de software en de examens worden aangepast aan deze interpretatiedocumenten.

Voor woningen zijn er relevante wijzigingen wat betreft de steekproef voor luchtdichtheid en representativiteit. Om de terminologie voor de relevante begrippen gelijk te trekken, zijn ook nieuwe begrippen toegevoegd aan de begrippenlijst.

DEEL DIT

Nieuwsbrief ontvangen?    Ik ontvang graag de nieuwsbrief EPAIk ontvang graag de nieuwsbrief Veiligheidskunde
    Ik ben het eens met het privacy statement van Kader Opleidingen.