News

Bijeenkomst Nader Voorschrift 11/03

1 oktober 2015

Kader organiseert de bijeenkomst ‘Nader Voorschrift’ uitgebreid energielabel bestaande woningbouw. Per 1 januari 2015 is de berekeningsmethode van het uitgebreide energielabel aangepast op het ‘Nader Voorschrift’ (NEN 7120). In deze bijeenkomst praten wij u in een tijdsbestek van 4 uur bij over ontwikkelingen op het gebied van het ‘Nader Voorschrift’.

Onderwerpen bijeenkomst

  • Overzicht definitief energielabel
  • Wijzigingen wet- en regelgeving
  • Wijzigingen in de opname
  • Gevolgen Nader voorschrift

De bijeenkomst ‘Nader Voorschrift’ gaat in op alle ontwikkelingen rond het uitgebreide energielabel bestaande woningbouw. Om aan de slag te gaan met het vereenvoudigde energielabel organiseert het RVO een verplichte instructie voor EPA adviseurs die Erkend Deskundige Energielabel Woningbouw willen worden.

Reacties deelnemers

Op 26 november jl. vond de eerste bijeenkomst ‘Nader Voorschrift’ plaats. De deelnemers waren erg enthousiast en beoordeelden de bijeenkomst gemiddeld met een 8+. Hieronder enkele reacties:

Dhr. Hendriks, directeur Nevision: “De bijeenkomst geeft een goed inzicht in EPA Nader Voorschrift en de nieuwe vorm van het Energielabel.”

Mevr. Koelen, directrice Ancla Bouwkundig Adviesbureau: “Een interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor vragen en antwoorden.”

Dhr. Vossen, directeur VMarchitectuur: “Een compacte en doelgerichte bijeenkomst.”

Doelgroep

EPA-W adviseurs, geïnteresseerden van bijvoorbeeld woningcorporaties en deelnemers van de EPA-W opleiding die in 2015 nog een onderdeel van het examen moeten of willen herkansen.

Planning

11 maart, locatie Utrecht

  • 13:00 – 17:00 uur

Inschrijven

Wilt u op de hoogte zijn van alle wijzigingen die per 1 januari 2015 doorgevoerd zijn? Kom dan naar onze bijeenkomst! Schrijf u direct in want vol is vol!

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 150,- excl. btw per persoon, inclusief lunch / broodmaaltijd

DEEL DIT

Nieuwsbrief ontvangen?    Ik ontvang graag de nieuwsbrief EPAIk ontvang graag de nieuwsbrief Veiligheidskunde
    Ik ben het eens met het privacy statement van Kader Opleidingen.