News

Het laatste nieuws rondom de invoering van de NTA 8800 op een rijtje

18 februari 2020

We zijn van start gegaan met de eerste nieuwe opleidingen bij Kader. Goed nieuws natuurlijk! En daarnaast is er ook nog van alles in ontwikkeling en wordt er achter de schermen gewoon net zo hard doorgewerkt. Om je op de hoogte te houden hebben we het laatste nieuws vanuit ons op een rij gezet:

  • De proefexamens staan online, je kunt ze bekijken via de site van ’t Examenbureau of CITO.
  • De software leveranciers hebben toegezegd al onze docenten te trainen voor het gebruik van hun nieuwe softwarepakket. Op deze manier zijn de docenten straks met alle drie de pakketten bekend. Ook hebben we vanuit Kader een casus uit onze opleidingen aan de software-leveranciers verstrekt en gevraagd of ze deze met hun nieuwe software willen uitwerken. Tijdens de opleiding kunnen we deze uitgewerkte casus als voorbeeld gebruiken.
  • De leden van het OpleidersCollectief hebben het aanvullende examen EP-W/B en EP-U/B gemaakt, om hiermee de examencommissie te helpen. Op basis van de gegeven antwoorden en eventuele feedback zullen de examenvragen geoptimaliseerd worden.
  • Voorheen kon je bij Kader de vooropleiding Installatietechniek volgen. Naast een dag Installatietechniek bieden we nu ook een dag Bouwkunde als vooropleiding aan. Deze opleiding is in de afrondende fase van de ontwikkeling en zal binnenkort beschikbaar komen op onze website.
  • Voor de reguliere opleidingen EP-W/B en EP-U/B (voor nieuwe adviseurs) zetten we nu ook de laatste puntjes op de i. De eerste startdata zijn al gepland en worden heel binnenkort samen met de brochures online geplaatst. Hierbij alvast de linkjes om in de favorieten te zetten:

EP-W/B-adviseur en EP-U/B-adviseur

 

Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust hieronder of neem contact op met onze adviseurs via opleidingen@kader.nl of 030-7271213

DEEL DIT