News

Innovatie event Building Holland

17 februari 2017

Op 11, 12 en 13 april aanstaande vindt de beurs Building Holland plaats in de RAI Amsterdam. Kader is aanwezig op dit driedaagse innovatie event en verwelkomt u graag!

Building Holland is een inspirerend netwerkevent dat uitgebreid inzicht geeft in de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Thema is (re) building the future. De bouw- en vastgoedsector wordt opgeroepen om, rekening houdend met de toekomst, in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen.

Wij ontmoeten u graag op onze stand  (standnummer 11.065) , waar wij u alles kunnen vertellen over onze kennis en ervaring op het gebied van project veiligheid en duurzaamheid. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan veiligheidskundige ondersteuning op bouwprojecten, veiligheidskundige opleidingenISO 14001 certificering, CO2 Prestatieladder en EPA opleidingen.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag nu een gratis toegangskaart aan voor de totale duur van het event met speciale VIP privileges!

DEEL DIT

Building Holland

Nieuwsbrief ontvangen?    Ik ontvang graag de nieuwsbrief EPAIk ontvang graag de nieuwsbrief Veiligheidskunde
    Ik ben het eens met het privacy statement van Kader Opleidingen.