News

Ministerie SZW lanceert vernieuwd portaal over gezond en veilig werken

17 maart 2016

Vanaf vandaag is het vernieuwde online portaal www.gezondenveiligwerkt.nl beschikbaar voor bedrijven, branches en Arbo professionals. Het platform is uitgebreid met nieuwe functies om kennis te delen, video’s van nieuwe praktijkvoorbeelden en een nieuwsbrief. Met dit platform zijn er meer interactiemogelijkheden met en tussen bezoekers. Daarnaast kan het platform inspringen op actuele gebeurtenissen en heeft het de mogelijkheid om inspirerend en informatief te zijn.

Met het platform is uitwisseling met een vakgenoot mogelijk via een speciaal matching systeem. Bovendien is het platform voorzien van een nieuwe grafische look & feel en een verbeterde zoekfunctie. Ook de producten waarmee je gezond en veilig werken in je bedrijf kunt organiseren, zijn beter vindbaar geworden. Zoals de app ‘De andere kijk op jouw zaak’, die je snel inzicht geeft in ‘wat er goed gaat’ en ‘wat beter kan’ in jouw bedrijf.

Het portaal www.gezondenveiligwerkt.nl  geeft ondersteuning bij het organiseren van gezond en veilig werken en bied je op een interactieve manier oplossingen aan die je desgewenst kunt delen met collega’s in het vak. Dit kan door te reageren op de maandelijkse stelling, maar ook door de agenda te raadplegen en in te schrijven voor webinars of themabijeenkomsten die het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig werken organiseert.

Bron: Arboportaal

Wilt u meer weten over gezond en veilig werken. Volg dan een van onze veiligheidskundige opleidingen. 

DEEL DIT

Veiligheid - Gezondheid - Opleiden