News

Vacature KAM adviseur

12 augustus 2020

Ben jij die enthousiaste adviseur die met een gezonde dosis daadkracht zelfstandig aan de slag kan? Dan is Kader op zoek naar jou!

Kader, bureau voor kwaliteitszorg is een organisatieadviesbureau dat certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en voedselveiligheid verzorgt.

Bij Kader vinden wij de menselijke verhoudingen belangrijk en werken wij samen aan oplossingen van onze opdrachtgevers. De cultuur binnen onze organisatie kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht.

Wat ga je doen?

In de functie van KAM adviseur van Kader ondersteun je diverse organisaties (m.n. installatietechnische- en bouwbedrijven) bij het ontwikkelen van en ondersteunen bij invoering en onderhoud van managementsystemen (o.a. op basis van ISO 9001, OHSAS 18001, BRL 6000, ISO 14001, VCA), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het uitvoeren van Risico Inventarisatie & Evaluaties (RI&E’s). Ook de borging en verbetering van bedrijfsprocessen, het schrijven van bedrijfskundige adviezen, de uitvoering van interne audits en management reviews behoren tot je taken. Daarnaast zul je externe contacten beheren en verzorg je trainingen en opleidingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste adviseur die analytisch en communicatief vaardig is en zelfstandig aan de slag kan met een gezonde dosis daadkracht. Je beschikt over een afgeronde bedrijfskundige (technische) hbo- of academische opleiding en minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in genoemde adviestrajecten. Daarnaast heb je actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en een goede beheersing van MS Office. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal zeer goed beheerst.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband van 40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. Je komt te werken binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en ruim 120 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is Zeist of Almelo.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Je kunt jouw sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

KAM adviseur