News

NVVK en NVvA pagina’s met relevante COVID-19 informatie en gratis lidmaatschap

7 april 2020

De informatievoorziening en bronnen rondom het COVID-19/coronavirus zijn enorm. Vanuit het belang van kennisdeling heeft de NVVK een pagina toegevoegd met veel relevante informatie rondom het coronavirus. Op deze pagina wordt alle informatie verzameld die relevant is voor de veiligheidskundige en risicoprofessional.

Op het besloten deel van de website is nog meer COVID-19 informatie beschikbaar. De NVVK wil middels een gratis lidmaatschap alle geïnteresseerde professionals toegang geven tot de beschikbare informatie over COVID-19.

Iedereen die zich tussen 1 april en 1 juli 2020 aanmeldt, heeft toegang tot alle beschikbare informatie? Als tijdelijk lid krijgt u:

  • Toegang tot het NVVK-Kennisportal incl. artikelen over COVID-19
  • 2-wekelijkse update per mail met relevante veiligheidskundige informatie
  • COVID-19 gerelateerde updates per mail
  • Toegang tot het digitale NVVKinfo archief
  • Vakblad NVVKinfo

De voorwaarden van het tijdelijke lidmaatschap vindt u op de website van de NVVK. Hier kunt u zich ook direct aanmelden.

Verder is er neemt er vanuit het NVVK een afgevaardigde deel aan een overleg van de Inspectie SZW over de ontwikkeling van adembescherming (mondmaskers) die bescherming moeten bieden tegen het coronavirus. Aan dit overleg nemen deel: VWS, SZW, NVWA, NVvA, VVGW, Inspectie SZW, NEN commissie adembescherming, NVVK Vakgroep PBM.

Ook de NVvA (Nederlands Vereniging voor Arbeidshygiënisten) wil achtergrondinformatie beschikbaar stellen voor arboprofessionals, waarmee zij hun adviezen kunnen vormgeven. Op de speciale COVID-19 pagina die ingericht is op de site van het NVvA, vindt u allerlei informatie rondom het virus, gerangschikt op thema.

Bron: NVVK, NVvA
DEEL DIT

nvvk-prijs-mvk-hvk