News

Samenwerking EU-OHSA en Enterprise Europe Network

23 augustus 2016

De EU-OSHA is een van de 15 geassocieerde leden van het Enterprise Europe Network (EEN), ‘s werelds grootste netwerk voor het midden- en kleinbedrijf.

Het EEN beheert een gegevensbank van zakelijke mogelijkheden die kleine en middelgrote ondernemingen helpt te innoveren en internationaal te groeien. Als geassocieerd lid draagt EU-OSHA zijn steentje bij tot het verbeteren van de veiligheid en gezondheid op het werk in dergelijke bedrijven.

Het netwerk telt al 3.000 deskundigen in 600 organisaties in meer dan 60 landen. Bij de aangesloten organisaties zitten kamers van koophandel en industrie, technologiecentra en onderzoeksinstellingen. De EU-OSHA is een van de 15 geassocieerde leden van het Enterprise Europe Network (EEN), ‘s werelds grootste netwerk voor het midden- en kleinbedrijf. Het EEN beheert een gegevensbank van zakelijke mogelijkheden die kleine en middelgrote ondernemingen helpt te innoveren en internationaal te groeien. Als geassocieerd lid draagt EU-OSHA zijn steentje bij tot het verbeteren van de veiligheid en gezondheid op het werk in dergelijke bedrijven. Het netwerk telt al 3.000 deskundigen in 600 organisaties in meer dan 60 landen. Bij de aangesloten organisaties zitten kamers van koophandel en industrie, technologiecentra en onderzoeksinstellingen.

Wilt u meer weten over deze samenwerking? https://osha.europa.eu/nl.

Wilt u meer weten over arbeidsveiligheid?

DEEL DIT

EU OHSAS - EEN