News

Vacature Adviseur Informatiebeveiliging

4 september 2020

Voor de uitbreiding van ons team, met name werkzaam in de Randstad, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke Adviseur Informatiebeveiliging. Ben je analytisch, kritisch en communicatief zeer vaardig? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ga je een uitdaging niet uit de weg en zou je jezelf omschrijven als een zelfstandige en daadkrachtige werker? Dan kun jij zomaar zijn wie wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Adviseur Informatiebeveiliging in ons snelgroeiende team bij Kader kun je veelzijdige werkweken verwachten. Zo ondersteun je wisselende opdrachtgevers bij de ontwikkeling, invoering en het onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je stelt verbeteringsprogramma’s op deze gebieden op, legt bedrijfsprocessen vast, borgt deze en verbetert ze. Het schrijven van bedrijfskundige adviezen, verzorgen van audits en management reviews, beheren van externe contacten en  als dat je interesse heeft, behoort verzorgen van trainingen en opleidingen ook tot je takenpakket.

Wat breng je mee?

Naast de hierboven beschreven eigenschappen vinden we het voor deze functie praktisch als je ook beschikt over een afgeronde HBO- of WO opleiding bedrijfskunde of informatica. Je bent in het bezit van CISSP, CISM, CISA, CIPP/E certificering of bent bereid deze te halen en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als adviseur. Informatiebeveiliging en privacy kennen voor jou geen geheimen. Je hebt actuele kennis van (een van) de normen ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402 en de AVG. Uiteraard vinden we het ook fijn als je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. 

Wat bieden wij?

Word jij Adviseur Informatiebeveiliging bij Kader? Dan kun je rekenen op een afwisselende werkweek van 32-40 uur, met werkzaamheden die met name plaatsvinden in de Randstad. Hiervoor krijg je van ons een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. We bieden je daarnaast een inspirerende en informele werkomgeving met ruim 120 enthousiaste en gedreven collega’s, opererend vanuit vestigingen in Almelo, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zeist. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

Vacature Adviseur Informatiebeveiliging