News

Vacature Adviseur informatiemanagement

12 april 2019

Ben jij goed in begeleiden en sturen van applicatietrajecten vanaf de eerste concrete informatiebehoefte tot en met de daadwerkelijke implementatie van functionaliteiten? In de functie van Adviseur Informatiemanagement wordt dat je hoofdtaak, dus lees vooral verder.

Binnen Kader signaleren we een verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT een onderdeel wordt van het primaire proces. Voortdurend zoeken we naar (nieuwe) mogelijkheden om de processen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers te kunnen vereenvoudigen en/of te digitaliseren. Om onze organisatie hierin te begeleiden is een klein team verantwoordelijk voor diverse bedrijfsapplicaties en voert de regie over de IT infrastructuur richting haar leveranciers. Laten we daar nu een nieuwe collega voor zoeken!

Wat ga je doen?

In deze functie ga je actief aan de slag met het inrichten van informatiemanagement voor de verschillende business units binnen Kader om eerst de basis op orde te krijgen. Je inventariseert de wensen om te komen tot verdere digitalisering, maar je initieert ook passende verbetervoorstellen. Jij kijkt naar de informatiestromen en de beschikbare applicaties. Je hebt hierbij aandacht voor alle verschillende belanghebbenden, zowel collega’s als opdrachtgevers.

Het begeleiden en sturen van applicatietrajecten vanaf de eerste concrete informatiebehoefte tot en met de daadwerkelijke implementatie van functionaliteiten is jouw hoofdactiviteit. Hierbij vervul je een brugfunctie tussen de eindgebruikers, de functioneel beheerders en de leveranciers en ontwikkelaars.

Je zorgt voor ondersteuning en training van de gebruikers en voor implementatie binnen de organisatie. Bij veranderingen binnen een applicatie zorg je er samen met de functioneel beheerders en leveranciers voor dat deze goed worden getest en gedocumenteerd en deel je jouw kennis met de eindgebruikers. Omdat alles valt of staat met de adoptie door de eindgebruikers, ondersteun je hen met onder meer trainingen en handleidingen.

Wie ben jij?

We hebben je een hoop te bieden, maar zoeken ook het een en ander in jou. Jij hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding en minimaal 3 jaar ervaring met genoemde activiteiten. Je bent analytisch sterk en met jouw communicatieve vaardigheden weet jij medewerkers en opdrachtgevers enthousiast te maken voor nieuwe processen en applicaties. Je hebt oog voor detail, maar ziet ook het grote geheel. Je beschikt over goede adviesvaardigheden en een klantgerichte houding, je kunt deze toepassen in contacten met in- en externe belanghebbenden. Daarnaast ben je een ‘zelfstandige teamplayer’: je organiseert en plant je werk, maar werkt ook makkelijk samen met anderen. Ben jij een junior en voldoe je hier nog niet helemaal aan? Dan nodigen we je toch uit om te reageren en in je brief te motiveren waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie!

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Managementsystemen & Certificatie, Opleidingen en HSE Management werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. In dit werk is een goede informatievoorziening onmisbaar. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar), in een informele werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. Jouw werklocatie is afwisselend Almelo en Zeist. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, en heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ga je graag hierover met ons in gesprek? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze, teammanager P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

Vacature Adviseur informatiemanagement